hvor mange spam virus programmer skal man have

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
leif jacobsen
Abonnent

Da der hele tiden kommer nye spam-virus m.m programmer til er det et problem om man skal beholde dem eller ikke.

? skal man kun have et eller flere instaleret avg. ad-aware c.cleaner f cleaner heimdal secunia er intaleret på min pc er det for mange eller er det ok.

Eller er AVG 2011. nok som anti-spam/virus/rootkit beskyttelse.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hej Leif – sikkerhed kan man næsten ikke for nok af og der er normalt ikke noget i vejen med at have flere af den slags programmer installeret samtidig idet de gerne finder forskellige fejl hver især – normalt vil 2-3 stykker være fyldestgørende.

    Når talen kommer til specifikke antivirusprogrammer som AVG – Avast – Norton og hvad de nu hedder er sagen lidt anderledes. Her er der kun ‘plads’ til ét enkelt antivirusprogram for at undgå konflikter, så her må du vælge hvilket du vil bruge. Langt de fleste af de almindelige gratisversioner er ganske glimrende og vil fungere fint for mange af os – det er svært at vælge det ene frem det andet… Hold evt. øje med omtalerne af programmerne der jævnligt kommer i bladet.


    leif jacobsen
    Abonnent

      Hej Komputer for alle .

      Efter at have instaleret VLG medieplayer og forsøgt at læse en dvd som er brændt i Pinnacle Studie 11 plus. Får jeg det svar at den kan ikke åbne DVDen. Hvad er der galt.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.