Hvordan ryddes historikken i Edge

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  jann1 6 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
jann1
Abonnent

Jeg vil godt hurtigst muligt vide, hvordan historikken ryddes i Microsoft Edge.

I Google Chrome kan man går fra 3 prikker til historik. I Internet Explorer kan man gå fra tandhjulet til sikkerhed. I Edge kan man via indstillinger – avancerede indstillinger rydde søgninger i Bing. Men når jeg trykker bogstaver i adressefeltet i Edge kommer alle tidligere sider ind! Jeg har prøvet med CCleaner, men det hjælper ikke. Og det hjælper ikke at få at vide, at jeg bare skulle bruge inkognito. Historikken skal slettes nu!

Og kan man rydde historikken for en Microsoft konto (outlook.dk) på samme måde som med gmails myacticity?

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej

    Her kan du læse, hvordan du fjerner historikken i Edge: https://support.microsoft.com/da-dk/help/10607/microsoft-edge-view-delete-browser-history

    Jeg kan ikke finde en måde, hvorpå man kan rydde historikken i Outlook.com/dk/Microsoft-konti.

    Med venlig hilsen

    Christian
    KFA


    jann1
    Abonnent

      Mange tak! Bladet kunne godt lave en kort artikel om oprydning – også hvad der gemmes hos firmaerne. Artiklen om MyActivity i Komputer for Alle for et stykke tid siden var en stor øjenåbner for mig, og jeg var glad for at jeg var den første til at gå ind og slette historikken. Vi har som så mange andre foruden individuelle mailkonti også en fælles, som hvis den er logget on gemmer alt, hvad man er inde på på internettet!

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.