Installation af programmer

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Når nu så mange “falder i vandet” ved ikke at fjerne uønskede flueben, som belemrer ens PC med diverse tillægsprogrammer, er det så ikke muligt for KFA at fjerne diverse flueben i programmerne, FØR de lægges ned på CD’en?


Mogens R.
Medlem

    Det er kun softwareudvikleren, der har lavet programmet, der kan lave det om.

    – Du som forbruger, må jo bare afmarkere det flueben, hvis du ikke vil have f.eks. ASK eller andet uønsket produkt, end det, du kom efter.

    Steffen Nielsen
    Steffen Nielsen
    Komputer for alle

      Mogens R. har (desværre) ret. Det er ikke noget, som vi på KFA-redaktionen kan ændre i, hvor gerne vi end ville. Nogle gange er vi så heldige, at vi har valget mellem flere versioner af et program, altså med og uden ekstratilbuddene. Og så vælger vi naturligvis versionen uden. Men ofte er det umuligt at slippe for det irritationsmoment. Vi finder de bedste programmer, og nogle gange indebærer det, at man får ekstratilbuddene. Fra gang til gang vurderer vi, om det er en pris, der er værd at betale for at kunne bringe et givet program på cd’en.

       Vi prøver at informere så godt som muligt om problemstillingen fx med artiklen om Unchecky i blad 12/2014. Jeg kan godt se, at det er ironisk at måtte advare om indhold på vores egen cd, men vi har altså ikke mulighed for at gå ind og ændre i programmerne.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.