Installation mislykkes

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  larsjensen 11 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Leif P.
Medlem

Jeg vil gerne installere hele det nye sikkerhedscenter fra CD nr. 4. Jeg startede med at fjerne den gamle version af Microsoft Security Essentials (MSE) fra min PC og ville straks derefter installere den nye version fra CD’en. Det er dog ikke lykkedes endnu.

Installationen kører fint fra starten, men stopper så ,med en meddelelse om, at “en fejl har forhindret guiden Opsætning af (MSE) i at afslutte korrekt.” Fejlkode: 0x80070643.

I starten var jeg sikker på, at fejlen skyldtes, at Installer var holdt op med at fungere, for det havde jeg fået en meddelelse om på skærmen. Jeg gennemgik så hele proceduren for at få Installer i gang igen med kommandoprompt og det hele. Jeg mener også, at Installer nu fungerer igen. Jeg har som forsøg prøvet at installere et af de andre programer fra sikerhedscentret “Tjek dit kodeord”, og det gik fint, men installatioen af (MSE) stopper stadig på samme måde.

En anden mulighed kunne være, at der på min PC skulle være et eller flere programmer, som ikke kan køre sammen med (MSE). Men disse programmer har jo i årevis kørt fint sammen med den gamle version af (MSE), så det virker heller ikke sandsynlæigt.

Kan I hjælpe mig? – for nu har min PC jo været uden beskyttelse mod virus m. m.i flere dage.  

Min PC er en DELL Inspiron – 32 bit – med Windows Vista Home Basic som styresystem.

Med venlig hilsen

lepo

——————————————————————————————————————————-

Jeg har nu via Windows hjemmeside fået at vide, at fejlkoden betyder, at Windows Firewall ikke har været slået til, eller at jeg ikke har været logget på som administrator. Men begge disse ting har været i orden hele tiden, så der er stadig ikke kommet nogen løsning på problemet. Jeg håber, der er nogen derude, der kan hjælpe.

Med venlig hilsen

lepo

 


larsjensen
Abonnent

    Hvorfor har du dog ikke installeret en anden antivirus?

    http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-live/essentials-error-0x80070643-or-0x800706d9-enable-windows-firewall

    Microsoft har en lille én om fejlen her. Jeg ved ikke, om du har prøvet det, eller om det vil virke. Du kan dog begynde med det. 


    Leif P.
    Medlem

      Da jeg ikke fik et svar, der kunne løse problemet med installation af Microdoft Essentials, har jeg i stedet installeret AVG AntiVirus FREE.

       

      Med venlig hilsen

      lepo

      AVG er en god løsning, også fordi MSE har vist svagheder på det seneste.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.