Irienterende pop-up-virus?

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
napmus
Registreret bruger

Hej !!:)

Jeg får HELE tiden et vindue der pupper op hele tiden uanset hvilken ting man er inde på og det har aldrig hændt før og det bliver faktisk værrere og der står i vinduet:

“Vil du kun vise de sikre elementer på webstedet – Denne side indeholder elementer, som ikke overføres via en sikker HTTPS – forbindelser og derfor kan gøre hele webstedet usikkert”

       JA                        NEJ

selvfølgelig siger jeg ja!, men hvad er det? Jeg har en XP og M.E.S. og AVG (som jeg lige har indstalleret og fandt en trussel, hvilket den anden ikke gjorde) det hjalp ikke – så hvad er det??????????

MVH. Napmus.:)

Tao
Tao
Supporter

    Hej Napmus,

    Når du skriver at du har både AVG og M.E.S. installeret, mener du så Microsoft Security Essentials? For hvis det er tilfældet, skal du hurtigst muligt afinstallere ét af programmerne, da det er skadeligt at have to anti-virusprogrammer installeret samtidigt. Det er naturligvis op til dig selv hvilket program du ønsker at benytte, men jeg anbefaler dig at beholde Microsoft Security Essentials.

    Hvis du benytter Internet Explorer skal du trykke på Funktioner og dernæst Internetindstillinger. Her vælger du fanen Avanceret og trykker på Nulstil… Dette nulstiller internetindstillingerne i browseren og du burde derfor ikke modtage ovenstående besked mere.

    Da du sandsynligvis har haft to anti-virusprogrammer installeret anbefaler jeg dig at køre en grundig sikkerhedsscanning af din pc. Det gør du ved at åbne Microsoft Security Essentials, kontrollere at du er på fanen Startside, vælge Fuld og dernæst Scan nu.

    Held og lykke med det!


    hlexa
    Registreret bruger

      Hello Tao.

      Jeg forstår ikke dit svar, om at nulstille Internet Explorer, så beskeden ikke kommer frem. Jeg får den besked mange, når jeg f.eks forlader Hotmail og kommer ind på MSN. Jeg læser det som en sikkerhedsadvarsel fra Internet Explorer. Det kan f.eks skyldes nogle af annoncebannerne – og dårlig håndværk fra hjemmesidesnedkeren.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.