java

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
edith
Medlem

har hørt at jeg skal afinstall. Java, da der er fare for virusangreb.

Jeg bruger Java i forbindelse med netbank, men nu tør jeg ikke gå på netbank, hvad skal jeg gøre???

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Ingenting…. ud over at sikre dig du har et potent antivirusprogram installeret som f.eks. Microsoft Security essentiels som altid findes på K-CD’en – det er forøvrigt helt gratis.

    Java er endnu så stor en del af funktionaliteten i en webbrowser at det er svært at undgå – f.eks. har du ‘ikke en chance’ for at bruge netbank, e-boks, skat o.lign. hvis du ikke har en Java installeret.

    Det er rigtigt at der findes virus der er kommet ind via falske javainstallationer, men det er langt fra dagens standard og du skal være mere end almindeligt uheldig og uforsigtig for at pådrage dig en virus ad den vej – der findes også virus der spreder sig via billedfiler og forskellige .exe filer m.m.m, men hvis vi skal tage alle de forbehold som der udtrykkes i diverse fora, kan vi jo ligeså godt lukke pc’en og gå på posthuset igen.

    Humlen er at menigmand heldigvis meget sjældent oplever at få virus på sin pc – og i givet fald vil det næsten altid være på grund af ekstrem uforsigtighed grænsende til dumhed at skidtet slippper ind.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.