java, adobe osv.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  mille4171 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
anders0909
Registreret bruger

Tænker ofte på i disse tider med spam og hacking og malware – om man risikerer at der er noget snavs man får, når der kommer oplysning om, at man skal opdatere diverse programmer. Man skal jo aktivere opdateringen selv.

Anders Beck.


mille4171
Abonnent

    Det tror jeg ikke, og bare Du har antivirus på din pc, så skulle det være sikker med de kendte programer, så som adobe reader.

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej Anders,

      Med programmer som Adobe Reader og Java, får du en opdateringspåmindelse som en dialogboks på dit skrivebord – denne kan du roligt trykke ja til uden at være bange for at du får virus og malware med.

      Men det er altid godt at være sikker. Her skal du mest være opmærksom på skumle internetsider – hvis der her åbner nye vinduer, der beder dig gøre forskellige ting, skal du være på vagt. Måden du kan se forskel på dette er, at de rigtge opdateringer som regel åbner lige når du tænder din pc og åbnes som en program (der laves altså et ikon i proceslinjen). Derimod åbnes falske meddelser som et lille internetvindue – og her er det også tydeligt at se forskel på seriøsiteten. Eksempelvis vil de falske vinduer tit være maskinoversat.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.