Java problem i Windows8 64bit

Løst
Dette emne indeholder 9 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
flemming-9aca3b0bb9
Abonnent

Siden jeg i starten af dec. købte ny computer med Windows8 64bit, har jeg ikke kunne få Java til at virke, og har dermed ikke adgang til min E-boks samt adskillige andre steder.

Jeg startede naturligvis med at installere Java på den nye computer. Dette virkede ikke, så jeg prøvede at af-installere og geninstallere. Det har jeg nok prøvet nu 15 gange uden held. Ved afinstallering har jeg sørget for, at alt hvad der vedrører Java, er blevet fjernet, inden jeg installerede den på ny.

Når jeg prøver at logge ind på E-boks fremkommer en meddelelse om “Error”, som jeg ikke forstår. Ved at klikke på “Detaljer” fremkommer en ny boks: “Application Error” som jeg heller ikke forstår. Også her kan jeg klikke på “Detaljer” og herved fremkommer denne tekst:

Java Plug-in 10.13.2.20
Using JRE version 1.7.0_13-b20 Java HotSpot(TM) Client VM
User home directory = C:UsersFlemming
—————————————————-
c:   clear console window
f:   finalize objects on finalization queue
g:   garbage collect
h:   display this help message
l:   dump classloader list
m:   print memory usage
o:   trigger logging
q:   hide console
r:   reload policy configuration
s:   dump system and deployment properties
t:   dump thread list
v:   dump thread stack
x:   clear classloader cache
0-5: set trace level to <n>
—————————————————-

En tlf.opringning til KMD hjalp heller ikke, den rare supporter sagde, at jeg nok bare skal se tiden an ;-/

Heldigvis har jeg en ældre WindowsXP computer, som jeg kan bruge uden problemer. Men dels er sikkerheden i sådan en efterhånden gammel maskine jo ikke det bedste, og dels bør det jo gerne virke på min nye computer.

Hjælp – hvad skal jeg gøre

MVH
Flemming

tips
tips
Registreret bruger

    Ja nu ved jeg ikke lige hvordan at du installerer java, men prøv denne metode.

    Gå til hjemmesiden hos java og klik på = do i have java = og installerer det som hjemmesiden anviser.

               Klik på link til = …..Java….

    Og du gentager at gå til java og klikker på = do i have java = indtil at det er OK. klik om nødvendigt ja til at geninstallerer java hvis at det er nødvendigt.

    Bliv ved med at opsøge java indtil at hjemmesiden fortæller dig at det er OK, og du kan tilføje hjemmesiden som foretrukken i din browser som gør det lidt nemmer.

    Når du bruger Windows 8 skal du først gå til skrivebordet og så åbne din internet browser, du kan fastgører IE10 til bundlinjen.

    Jeg har installeret java i Windows 8 så det burde kunde virke.

    Klik for stor foto og gå aldrig på nettet fra denne metrobrugerflade da det virker lidt anderledes.

    Hej Tips.

    Tak for svaret, men det er faktisk på den måde, jeg har gjort det. Og nu har jeg prøvet igen 4 gange – uden held.
    Når jeg klikker på “Do I have java” kører den rundt ret længe, hvorefter den skriver, at den ikke kan finde Java. Når jeg så prøver at installere den, skriver den. at jeg har Java i forvejen, og om jeg vil geninstalleere den, hvilket jeg så gør (har vel prøver det 20 gange nu) Til sidst fortæller den, at jeg succesfuldt har installeret Java. Hvis jeg herefter klikker på “Do I have Java” starter det hele forfra. Jeg har også dowloadet en udgave der skal installeres off-line, uden forskel.

    Jeg bruger i øvrigt aldrig metrobrugerfladen, som jeg finder komplet uanvendelig, men springer med det samme til skrivebordet.

    MVH

    Flemming

    Jeg kan tilføje er jeg har prøvet gennem flere forskellige browsere, IE, Firefox og Chrome, uden at det gør nogen forskel

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Skal computeren ordnes under garanti ???? der er da noget galt med den..

       

      Tja, det kan jo selvfølgelig godt være. Den kører dog perfekt på alle andre områder. Hvad Søren kan der da være galt med den?

      tips
      tips
      Registreret bruger

        Hvilken udgave er din Windows 8 ?????
        Jeg har læst at Windows 8 i RT udgaven ikke understøtter java og kan dermed ikke bruges. 

                 Klik på link og læs om Windows 8 – RT computer.

                 …………..Test af Microsoft Surface | Tips……………………….

        Det er ikke RT versionen, som mest bliver brugt på de mindre tavlecomputere, men den normale windows 8. Har taget er skærmskud af systemet

        Jeg har i går onsdag netop købt endnu en Medion computer i Aldi, denne gang en bærbar, med Windows 8 i 64bit. Spændt på om det ville fungere, installerede jeg straks Java på den. Efter installationen, som forløb succesfuldt, prøvede jeg at gå på min e-boks. Men nej, heller ikke denne gang kunne det lade sig gøre. Samme fejlmeddelelse kom op. Det eliminerer ganske vist tanken om, at der, som Tips mente, skulle være fejl på selve computeren, da det næsten er usandsynligt, at samme fejl skulle kunne være på to forskellige maskiner af helt forskellig type. Men jeg er lidt desperat nu – kan hverken komme på e-boks, netbank, købe billetter på nettet samt mange andre tjenester. HJÆLP – er der ikke nogen derude, som kan hjælpe mig

        Hurra. Jeg har fundet og løst problemet. Det var faktisk ikke et problem der havde hverken med Windows 8 eller 64bit eller java at gøre. Men begge computere havde præinstalleret Kaspersky Security anti-virus program som 3 mdrs prøve. Det viste sig, at programmet blokerede for Java, og hvis jeg deaktiverede programmet stoppede problemerne. Jeg har nu helt fjernet Kaspersky og bruger i stedet Microsoft Defender (gratis-program) og nu er der ingen problemer

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.