kontaktbesvær.

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
johnemandersen
Registreret bruger

Jeg oplever noget underligt og irriterende, når jeg slår noget op på nettet eller deltager i en forbrugerundersøgelse. Så er der pludselig nogle ord som er fremhævet, og klikker jeg på dem kommer der reklamer/kontaktannoncer. Er det noget i kender noget til. AVG virusprogrammet fra jeres cd gør ikke noget ved det og heller ikke malwareprogrammet. Det er måske ikke farligt, men jeg vil godt af med det. Mvh John Andersen. Jeg vedhæfter et screeendump hvor jeg er inde på dr´s hjemmeside. Håber i kan se både de fremhævede ord og hvad der sker når jeg klikker på dem.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Selvom det er irriterende, er ikke en virus eller malware, derfor reagerer AVG ikke. Du er på en eller anden måde blevet prakket Coupon Drop Down på.

    Den gode nyhed er, at det burde være relativt nemt at slippe af med:
    1. Åbn Kontrolpanelet og klik på Fjern et program under Programmer og funktioner.
    2. Klik på Coupon Drop Down på listen, så den er markeret.
    2. Tryk Fjern.

    Hvis du bruger Chrome eller Firefox skal du også fjerne browserudvidelsen.

    Firefox:
    1. Tryk Alt+U for at åbne menuen Funktioner og klik på Tilføjelser.
    2. Find Coupon Drop Down på listen og klik Fjern.

    Chrome:
    1. Åbn funktionsmenuen ved at klikke på de tre bjælker øverst umiddelbart til højre for adressefeltet og favorit-stjernen.
    2. Klik på Værktøjer -> Udvidelser.
    3. Find Coupon Drop Down og klik på den lille skraldespand til højre for at fjerne den.


    johnemandersen
    Registreret bruger

      Jeg kunne desværre ikke finde dette navn noget sted af de angivne. Jeg er alligevel glad for svaret for, jeg kan jo regne ud af det er kommet ind med noget. Det eneste jeg har installeret i længere tid er programmet der hed driver max fra jeres cd, og der skulle jeg downloade en opdatering. De plejer jo ellers altid at være i orden, men da det ikke er en virus kan den så have gemt sig der? Nu har jeg fjernet dette program og har ikke set det der drop down siden. Jeg kan jo ikke vide om det er væk. Men kan det ellers gemme sig under andre navne.

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Det ser ud til, at synderen kan gemme sig under mange navne.

        Du kan evt. prøve at skifte browser, og se om det kan løse problemet midlertidigt. I mellemtiden vil jeg prøve at undersøge sagen nærmere. Jeg vender tilbage med et mere uddybende svar, når jeg er blevet klogere.

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Har du prøvet at bruge Malwarebytes Anti-Malware? http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/


          johnemandersen
          Registreret bruger

            Tak for forslaget. jeg tror imidlertid at jeg lige selv har fundet løsningen. det er google chrome der laver ravagen. Når jeg siger ja til at enable tilføjelsesprogrammet, som forstørrer billeder i facebook, når jeg holder pilen henover, ja så er disse drop down reklamer der og når jeg disabler det forsvinder de på samme side. Jeg fik mistanke ved at læse om at google brugte den slags beskidte tricks. men ellers tak for jeres svar. jeg håber min løsning er den rette og vedvarende.

            Christian Bugge
            Christian Bugge
            Registreret bruger

              Hvis det er et tilføjelsesprogram til Chrome, der er skyld i problemet, burde det være til at løse, ved at slå det fra (som beskrevet ovenfor).

              Under alle omstændigheder vil jeg anbefale dig at bruge anti-malware.

              Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.