Logget ind på Google Chrome

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år siden.
Oprettet af
gumbi
Registreret bruger

Jeg har logget ind på Google Chrome med en konto (vejledning i Komputer 2/2019) og kan på min PC også se min mobiltelefon. Jeg arbejder desuden på en anden PC, et andet sted, på et andet netværk.
Da det er de samme servere og internetsider, jeg bruger begge steder, Arkibas/Arkiv.dk, One.com og andre netbasserede databaser vil jeg logge på den samme konto på begge maskiner.
Det troede jeg så, at jeg gjorde og klikkede på den blå bjælke, hvor der står aktiver synkronisering. Men Chrome blev synkroniseret med en anden persons Google Chrome konto. Den har mailadressen: [email protected].
Jeg kan naturligvis ikke se vedkommendes adgangskoder, da det kræver jeg kan logge på kontoen.

Men hvordan kan det lade sig gøre? Jeg er utryg ved Google kontoen nu og har ændret min adgangskode + den ekstra sikkerhed. Bør jeg gøre vedkommende opmærksom på hændelsen og hvad skyldes den?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Den anden computer må have været logget ind med Nymann-adressen, Chrome husker den slags. Løsningen er at logge ud fra Chrome, og så logge ind med din egen konto. Du behøver ikke den fremmede adgangskode.


    gumbi
    Registreret bruger

      Tak for dit svar, som jeg nu har haft mulighed for at afprøve.
      Der var ikke mulighed for at logge af eller jeg kunne ikke finde det. Jeg loggede på med min konto med mail-adresse og kode, + ekstra mobilkode. Jeg var alligevel logget på med Nymann-adressen.  I indstillinger fandt jeg til sidst personen – default person – og fik det slettet. Er mine koder stadig sikre?
      Når jeg med min konto logger på den anden PC, skal der så synkroniseres, hvis jeg kun laver ændringer på min hjemme PC?

       

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Ja, dine koder er sikre. Nøgleordet er “Ekstra mobilkode” – ingen kan logge ind på din konto uden også at have din telefon. Det er så usandsynligt, at hackere opgiver at bryde ind på Google-konti med den funktion aktiveret.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.