Manglende opdatering.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  napemail 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
user-590836
Abonnent

Jeg har lige skannet min computer med Secunia PSI, og resultatet var 1 usikkert program: Microsoft XML Core Services (MSXML) 4.x. Jeg har version 4.20.9876.0, men skulle ifølge Secunia gerne have version 4.30.2100.0.

Windows Update skulle jo sørge for opdateringen, men har ikke gjort det. Hvad gør jeg for at få fat i opdateringen? (Mit styresystem er Vista.)

med venlig hilsen


napemail
Medlem

    Gå ind på Secunia´s forum. Der er en tråd om manglende opdatering både om adobe flash og om msxml 4.x

    Lidt ned i indlæggene kommer Secunia med en vejledning om hvordan det klares med en opdatering af en (parcer?) fra Microsoft (der er et link)

    Derefter virker det.

    m.v.h.

    Per Olsen


    user-590836
    Abonnent

      Tak for forsøg på hjælp. Jeg kan desværre af en eller anden grund ikke komme ind på Secunias forum. Når jeg forsøger, kommer der en meddelelse, der siger: “Unable to locate an appropriate web browser for the requested URL.” Når jeg klikker på “OK,” kommer den næste meddelelse: “An error occurred while attempting to open the specified Url.” Jeg har sat Firefox som standardbrowswer, så hvordan løses dette problem?

      Jeg har lige fra anden side fået at vide, at jeg skal downloade Servicepack 3 til programmet, så skulle problemet med opdatering løse sig. Det prøver jeg.

      Med venlig hilsen

       

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.