Misbrug af min mailadresse

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 1 måned siden.
Oprettet af
georgine
Medlem

Hvordan undgår jeg, at uvedkommende kommer ind og udnytter min mailadr. til at sende evt overdynge min venner med post ? Har Norton Antivirus.

På forhånd tak ;-))) 🙂

Det er et godt spørgsmål,og sværere at håndtere, end man umiddelbart skulle tro:

Det fundamentale problem er, at det er nemt – faktisk banalt – at forfalske afsenderadressen. Postsystemet er skruet sammen, så afsenderen selv angiver afsenderadressen – den kan de uden videre sætte til [email protected]

Det er dog ikke det samme som at misbruge dit postsystem eller din computer til at sende post fra, det er kun et gimmick til at omgå spamfiltre – og gode filtre vil være snu nok til at sortere den ugyldige post fra. At du har Norton installeret garanterer i øvrigt, at din computer ikke er stjålet og gjort til en del af et spamnet, det er der ingen grund til at frygte.

Der eksisterer faktisk ikke en direkte måde til at standse brugen af forfalskede afsenderadresser, og rent konkret er den eneste mulighed at dine venner sætter et spamfilter op, f.eks. det udmærkede SPAMfighter.

Det er sikkert en ringe trøst, at spammængden er faldet dramatisk de sidste par. Der kommer stadig alt for meget af den slags skrammel.


georgine
Medlem

    Lad vær at angive mail adr 🙂


    georgine
    Medlem

      I øvrigt har jeg altid BØVL  med at komme ind i Forum – bliver bedt om ny kode –

      får e-mail – og kan nu uden videre bruge den gamle 🙂

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.