MS Removal Tool Vers. 2.20

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
finn hj879438
Abonnent

På min gamle Windows XP computer har jeg installeret Microsoft Security Essentials, men på grund af en infektion i dag med nye og lidt “skræmmende” pop ups plus korte nedbrud har jeg installeret og betalt for MS Removal Tool. – Jeg kunne faktisk ikke “slippe af” med det, hvilket gjorde mig mistroisk i retning af om det handlede om phishing.

Er det et seriøst/pålideligt program? Det ser ud til at have afløst Microsoft Security Essentials, hvilket jeg ikke ønskede at stoppe med.

Er de to programmer i familie med hinanden? En del af grafikken er temmelig ens – men det kan også være bluf. – MS betyder måske ikke Microsoft?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det ser ud til at du er blevet udsat for en tarvelig infektion – MS removal tool ER noget snavs og er hverken seriøst eller i ‘familie’ med Microsoft selv om det ser meget tilforladeligt ud, så det må du se at komme af med igen og den bedste måde er at foretage en systemgenopretning til en dato der ligger før du installerede dette famøse program.

    Du skal foretage genoprettelsen i fejlsikret tilstand.


    finn hj879438
    Abonnent

      Tak, Jan Larsen, for svaret. Når jeg trykker F8 får jeg ikke “Fejlsikret tilstand” i alle fire skærmhjørner (men det var måske en ældre skærmgrafik).

      Jeg har kørt genoprettelse og fuld virusscanning med Microsoft Security Essentials – begge med OK resultat – så nu jeg vel kommet af med det forfærdelige møjprogram.

      Hvis der bliver trukket penge på min bankkonto, kontakter jeg straks banken.


      bhc0069
      Registreret bruger

        Hej. Forhåbenlig er du sluppet af med skidtet – men for en sikkerhedsskyld vil jeg nok køre nogle skan via onlineskan, f.eks. panda activeskan eller housecall. endelig kan man også (på en ren pc) brænde nogle rescude CD via Panda eller AVG´s hjemmeside og så boote fra dem.


        bhc0069
        Registreret bruger

          Hm, den gemte mit svar 2 gange 🙂 så jeg redigeret nr. 2 til dette!!

          Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.