Opsigelse af Norton Antivirus

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
missetusalem
Abonnent

En nabo har engang tegnet et abonnement på Norton. Maskinen er næsten 10 år gammel og er uvirksom, da harddisken er gået ned, men Norton har tilsyneladende stadig adgang til at trække penge fra hendes Visa-konto for abonnementet. Dette er senest gjort i februar 2010, 40 euro såmænd. Hvordan siger hun op? På Nortons webside kendes ordet “opsigelse” ikke, men logisk modsatte ord såsom “fornyelse” er lette at finde. Naboen, som er en ældre dame af den gamle skole, erkender at hun nok har sat et flueben et sted for år tilbage for at få automatisk fornyelse, men hu kan ikke finde ud af at slette det igen. Maskinen med Norton er som sagt stået af. Hun har brugt timer på sagen, men tør ikke gøre det, jeg selv ville have gjort, nemlig at lade stå til og give min bank besked på ikke at betale opkrævningen.  Jeg er tæt på at mene, at Norton og andre firmaer, der gør kommunikation svær, gør det for at fastholde kunder i økonomisk afhængighed. Den fidus vil blive straffet hårdt, når jeg få enevældig magt. Har I et råd her og nu? Skal vi sende et anbefalet brev et eller andet sted hen?

Hm, det lyder lige en tand for groft til at et anerkendt firma som Norton (firmat hedder Symantec) vil gøre det…

Den høflige måde er at kontakte Norton direkte og få dem til at se på det:

http://dk.norton.com/support/cs/contact_cs.jsp?pvid=

Den mindre høflige – men meget effektive – metode er at få banken til at standse betalingerne. Norton (Symantec) vil jeg ikke mistænke for at forsøge bedrag, men hvis det i virkeligheden er et andet firma, vil jeg også bede banken trække pengene tilbage. Det vil udgøre et effektivt rap over fingrene til dem.

Det sker, at nogle firmaer ikke ligefrem gør det nemt at melde sig fra abonnementer af forskellige typer, men i praksis kommer de ikke langt med det, for det giver hurtigt et dårligt rygte.

Jeg ville ikke tøve med at bede banken løse problemet.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.