POP-UP m.m.

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
steven s¿rensen
Abonnent

Hej

Hvordan fjerner jeg pop-up reklamer som “dårlig ydeevne”, “computeren i fare” samt andre ads, der kommer op både på Explorer og Chrome?

Og når jeg åbner Chrome logger den på noget der hedder search.snapdo.com, med et specielt symbol og de samme farver som Chrome. Hvordan ændres det?

 

Vh Steven Sørensen

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Den nemmeste løsning er at nulstille browseren.

    Internet Explorer:
    Åbn menuen ved at klikke på tandhjulet øverst til højre, klik Internetindstillinger og skift til fanebladet Avanceret. Klik på Nulstil…, læs hvad det indebærer og klik Nulstil.

    Chrome:
    Åbn Chrome-menuen ved at klikke på knappen med de tre bjælker øverst til højre og klik på Indstillinger. Under punktet Ved opstart, klik på Angiv sider og fjern search.snapdo.com. Tilføj http://www.google.dk og klik OK.

    Klik på Udvidelser i kolonnen til venstre, tag et skærmskud af oversigtet og vedhæft den i dit svar. Så skal jeg fortælle dig, om der er noget suspekt i mellem.

    Det er også en god ide at foretage en scanning med Malwarebytes AntiMalware: http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

    Begge dele virkede  perfekt. Nu kan den også starte Internet Explorer, hvilket ikke skete før og sikke meget skrammel der blev fjernet af Malwarebytes.

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.