pop-up

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  user-594547 9 år, 1 måned siden.
Oprettet af
user-594547
Abonnent

 

Hej Spørg os!

 

Jeg får pop up fra Stofa Safe Surf om at godkende 2 programmer.Det er Sync.exe og Fighterstray.exe. I har tidligere behandlet dette emne, hvor det skulle afinstalleres, hvorfor?. Det var Henning Rasmussen der svarede.

 

Det har stået på i et par måneder, har kontaktet Spamfighter der anbefalede at køre chicapc-shield-free og ADWcleaner som fjernede en fil, husker ikke lige hvad den hed, pop up’en kommer fortsat. Herefter var hjælpsomheden også forbi. Så her efter jul kommer der så en besked at jeg bare kan ændre tilladelserne i Safe Surf, og sige OK. Jeg vil godt vide hvad det er jeg siger ja til. De siger det er Stofa Safe Surf der er for striks. Stadigvæk stiller jeg spørgmålet  “Hvad er formålet med disse ændringer”, jeg kan ikke bare sige ja. De vil ikke forklare hvad ændringerne går ud på, jeg har kørt med deres programmer i flere år uden problemer. Det sidste svar jeg har fået er: Jeg citerer “Om du vil installere den nye udgave eller ej er jo helt op til dig, men det er hvad “ændringere” går ud på”. Så spørgsmålet er stadigvæk, hvad er den “nye udgave” og hvad går den ud på.

 

 

 

“Se skærmskud” kunne ikke vedhæftes, de er i formatet PNG.

får meddelelse: ”  meddelelse fra webside”.   

“An HTTP error 0 occurred. <br”  

/>http://komputer.dk/filefield/ahah/forum/field_forum_picture/0

En længere smøre med 2 spørgsmål der hænger sammen. 

 

mvh

Hans Erik


user-594547
Abonnent

    Hej Spørg os!

    Ovenstående spørgsmål har jeg ikke fået nogen respons på!

    Efter at have læst komputer for alle nr 02/2015, hvor spamfighter bliver omtalt og anbefalet, er spørgsmålet om spamfighter produkter er noget man skal have tiltro til? Da der fra Komputer for alle’s side i 09/02/2012  er anbefalet af afinstallere deres produkter. Hvad ligger der bag, er der skjulte hensigter?

    Jeg skriver igen for at få et seriøst svar fra Komputer for alle.

    mvh

    Hans Erik

    rodwac867617
    rodwac867617
    Komputer for alle

      Hej Hans Erik,

      Vi har, så vidt jeg ved, ikke advaret mod at bruge SPAMfighter, men hvis der er en konflikt mellem SPAMfighters filer og din sikkerhedssoftware, så er afinstallation af SPAMfighter den nemmeste måde at slippe for advarslerne på.

       


      Mogens R.
      Medlem

        Alterrnativt, så gå ind på Spamfighter´s hjemmesiden http://www.spamfighter.dk/


        user-594547
        Abonnent

           

          Hej Morten!

          Undskyld jeg er lidt sen til at svare.

          Henning Rasmussen skriver her i spørg os 14-2-2012:

          “Sync.exe hører til programmet Slow PCfighter. Prøv at afinstallere dette program først. Kan du ikke det, så hent og installer programmet, og afinstaller det så.”

          Det forstår jeg da som “at skrotte programmet”

          Dette er prøvet.

          Der er 2 popups:Sync.exe og Fighterstray.exe. jeg har problemer med.

          Jeg har kørt med Spamfighter produkter i en del år uden problemer.

          Som du skriver i dit svar nu:

          “men hvis der er en konflikt mellem SPAMfighters filer og din sikkerhedssoftware, så er afinstallation af SPAMfighter den nemmeste måde at slippe for advarslerne på”

          Vil det ikke sige det samme som at der er en form for sikkerheds risiko ved Spamfighter softwaren siden sikkerhedssoftwaren advarer?

          Eller hvad er problemet?

          Min sikkehedssoftware er: Stofa F-secure.

          Til Mogens!

          Har været inde på Spamfighters hjemmeside og ligeledes haft kontakt til Deres support uden hjælp.

          Oplysningen om Google søgning er gråzone, ja, dette drejer sig om program som Komputer for alle anbefaler, så hvis dette er gråt så må der følge advarsler med.

          mvh

          Hans Erik

           

          rodwac867617
          rodwac867617
          Komputer for alle

            Hej Hans Erik,

            Ingen sikkerhedsprogrammer er ufejlbarlige. Nogle gange er der noget, de ikke fanger, og i andre tilfælde kan de rapportere falske positiver – altså advare mod ganske uskadelige programmer. Det er efter min bedste overbevisning det sidste, der er sket i tilfældet med SPAMfighter.


            OlFred.dk
            Medlem

              Til Alle her inde

              En komplet og betalt sikkerhedspakke bør normalt ikke tillade popups men her er det tilsyneladende ikke fordi sikkerhedspakken er forældet (hvilket netop kan forårsage popups), her er det specifikt popups om 2 identificerede programmer der er tale om.

              HEH beskriver disse 2 programmer: “Sync.exe og Fighterstray.exe”

              Prøv evt en google søgning på Sync.exe: https://www.google.dk/#q=Sync.exe

              og på Fighterstray.exe: https://www.google.dk/#q=Fighterstray.exe

              På resultatsiden er der både resultater om de normalt virkende programmer samt om de virus inficerede programmer.

              Find uds af hvor på computeren disse programmer befinder sig:

              Åbn Joblisten (taskmgr.exe) i processer og højreklik på programmerne og åbn derpå programmernes kilde-mapper – Stemmer de overens med de normalt virkende producenters programmer eller er det forskelligheder – Du kan eventuelt højreklikke programmet og se egenskaberne for programmerne – Hvis de ikke indeholder informationer eller blot indeholder sådan noget som Dollartegn er der stor sandsynlighed for at det Er malware. Er du i tvivl så gå op på producenternes respektive hjemmesider og donload de nyeste versioner, derpå afinstalleres de gamle versioner og genstart så computeren for at sikre færdiggørelse af afinstallationen. Derpå Installeres de nyindhentede versioner og så er det spændende om disse popups stadig popper, det kan som Mogens R beskrev også være et spørgsmål om geninstallation af F-Secure fra Telia – Husk at notere dig Abb. nøglen du har fra Telia.

               

              Under alle omstændigheder er det (som det også er beskrevet) dobbeltkonfekt at have flere sikkerhedsprogrammer på der laver de samme tiong da de netop kan risikere at kæmpe om opgaven eller direkte at bekæmpe hinanden.


              Mogens R.
              Medlem

                Hej Hans Henrik.

                Mit signatur er ikke fordi Supporterne og de mere eller mindre kloge eller erfarne brugere, der har oplevet problemet selv, fortæller om sine oplevelser, og jeg er en af dem, der har Google mig til en masse Malware og virusser igennem 10 år.

                Prøv at afinstallere det sikkerhedsfaktor, og installere den påny, og se, om problemet ikke skulle virke, når du har afinstallere din Stofa F-Secure som du bruger.

                Sikkert er det den, der er galt med. Du kan altid sige til Stofa, at det er deres sikkerhedspakke, version….. Der giver masse popUps. Så får de dem formodentligt rettet, hvis du har kørt fuld scanning på ADWCleaner, inden du kontaktede forummet igen.

                Prøv mine anbefalinger, og se, om det så har hjulpet….

                Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.