PowerSuite flop eller hvad?

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
njsk3740
Medlem

Jeg har ladet mig friste til at prøve et abb. på ovenstående produkt, men efter at have kørt programmet igennem, er jeg allerede meget i tvivl om, om det er et reelt hjælpeprogram eller flop. – Kan Komputer For Alle eller læsere give mig oplysninger om erfaringer med programmet? –

Indstallationen har bevirket, at alle mine spil, kabaler, skak og den slags er forsvundet. Kan nogen fortælle mig, om hvordan jeg finder dem igen, for de må jo stadig ligge på computeren et eller andet sted. Jeg kan bare ikke finde dem?

Hvis jeg afindstallerer programmet, vil computeren så gå tilbage til tilstanden før installationen igen? –

Det må have været for aggressiv ved oprydning af genveje. Jeg foreslår at kigge i programmet og få det til at gendanne slettede genveje. Hvis du afinstallerer det, vil genvejene formodentlig ikke blive gendannet, så lad være med det.

Spillene vil stadig ligge i Programmer-mappen, så der ret nemt kan oprettes nye genveje til dem. Men det vil være bedst at finde ud af, hvad oprydningsprogrammet har gjort forkert.


njsk3740
Medlem

    Jeg har undersøgt samtlige filer i Stifinder, men de “bortkomne” filer er ikke at finde noget sted, så jeg har ikke mulighed for at gendanne med nye genveje?

    Svaret er ellers umiddelbart det logiske, men altså ikke umiddelbart anvendelig. – TAK! –

    Har du også undersøgt mulighederne for at gendanne fra PowerSuite programmet?

    Umiddelbart lyder det som om der har været problemer med genvejene, og at PowerSuite derfor har betragtet dem som ubrugelige og slettet dem.


    njsk3740
    Medlem

      Hej Henrik!

      Dine svar får mig til at tænke på, om jeg blot kan bruge gendan programmet i Power Suite?

      Med venlig hilsen, Niels Krog

      Ja, det er det, jeg mener. Gå ind i PowerSuite og kig efter gendan funktionen.

      Som standard bør (jeg har ikke prøvekørt dette program selv) det gemme sikkerhedskopier af genveje og andre småfiler, der slettes, så de nemt kan gendannes, hvis det bliver nødvendigt.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.