Problem med download

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Carsten1949
Medlem

Efter scanning med Secunia fandt programmet 3 programmer med samme navn Sun java JRE 1.6x/6x. og med sikkerhedstrussel 4. Når kør opdatering vælges advares jeg om at bruger er ukendt. Gemmes programmes på skrivebord, har det javas kendte kaffekop, og så er det vel OK? Har 5 opdateringer med java liggende i programmer med 22 som den sidste, ved opgateringer overskrives den eksisterende altså ikke. Nu er 23 klar til download, bør jeg så ikke fjerne forgængerne?

Venlig hilsen Carsten

 

 

Jo, de gamle opdateringsprogrammer skal fjernes, og kan faktisk smides ud, så snart de er kørt.

Det er uklart, om du bare har hentet opdateringerne, eller også kørt dem?

For at de hentede opdateringer skal tage effekt, skal de køres i din computer, så de lægger de opdaterede filer de rigtige steder i computeren. Det er ikke nok at have dem liggende på Skrivebordet. Secunia PSI vil heller ikke stille sig tilfreds, før du har kørt disse opdateringer.

Forresten:

Hvis du har mere end en Windows-installation i computeren, vil Secunia PSI finde forældede programmer i dem alle, men det vil ikke være muligt at opdatere de gamle programmer fra den samme Windows-opsætning. Du skal ind i hver enkelt udgave af Windows for at få det hele med.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.