Problemer med Popups.

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  hlexa 8 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
lisbethfunch
Abonnent

Jeg vil høre, om der findes et godt gratis program, som jeg kan bruge på min bærbare Lenovo computer med Windows7. Der kommer en frygtelig masse popups lige så snart, at jeg går på internettet, – alle mulige annoncer og indmellem er hele skærmen næsten klistret til med annoncer, – og nogle gange kan jeg end ikke bruge computeren, før jeg har været inde i programmer og fjerne nogle af dem. Det er så irriterende!! Jeg har en stationær computer, men der kommer næsten aldrig noget på den, heldigvis! Mit virusprogram er Microsoft Security Essentials. Jeg håber, at I kan hjælpe mig med et godt program!! På forhånd tak! Venlig Hilsen fra Lisbeth F. Nielsen.


hlexa
Registreret bruger

    Slip for reklamer med:

    http://winhelp2002.mvps.org/hosts.htm

     


    Mogens R.
    Medlem

      OH SHIT – MORE MALWARE.

      Nå men nu til det seriøse.

      Din Internet browser har en poUps blokering, tænker jeg – det gør Internet Explorer i deres værktøjsprogrammer

      Det du gør, er at køre en komplet scanning af https://toolslib.net/downloads/finish/1/  og fjern alt, hvad der dukker op, af resultater.

      Du genstarter din maskine, efter endt scanning, og muligvis er der noget af din startside, som du skal lave om. Men start med at køre ADWcleaner, for at få det meste væk.

      Så kan vi altid gå videre, hvis det er hjulpet lidt.

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Hej Lisbeth

        Jeg vil anbefale dig et andet anti-virus program, fx Avast! Free: http://fordelszonen.komputer.dk/programmer/avast-free-antivirus

        Når du har installeret det, kør en fuld scanning og fjern eventuelle trusler.

        Installér herefter Malwarebytes Anti-Malware (http://fordelszonen.komputer.dk/programmer/malwarebytes-anti-malware) og kør en fuld scanning med det, hvor du igen fjerner eventuelle suspekte elementer.

        Installér herefter ADW Cleaner (http://fordelszonen.komputer.dk/programmer/adwcleaner), og foretag endnu en scanning.

        Nulstil til sidst din browser og genstart computeren.

        Tag gerne skærmskud med i dit svar, hvis du stadigvæk oplever problemer efter ovenstående øvelser.


        lisbethfunch
        Abonnent

          Tusind tak for hjælpen til jer alle 3! Jeg installerede  ADWcleaner, og nu ser det ud til, at alle popop reklamerne er væk!:) 
          Måske I kan hjælpe med et andet spørgsmål: Det er angående min Samsung Galaxy 3 tablet. Jeg har hentet Ccleaner appen og prøvet at køre den. Scanningen viste, at der er en del, som skal fjernes, men jeg turde ikke, da jeg blev usikker på, om der måske kan blive slettet noget vigtigt. Mit spørgsmål: kan jeg roligt bede den om at rense alt, – eller ???? Håber, at I vil hjælpe mig og siger på forhånd tusind tak:)Venlig Hilsen fra Lisbeth F. Nielsen

          Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.