Problemerne på KfAs hjemmeside

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 4 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Axel16208
Registreret bruger

Hallo!

Er der nogen hjemme?

I Forum “DIN PC” I tråden “Login/logud med Safari – 13.0.5 og macOS 10.15.3” gør jeg opmærksom på, at der mangler log ud muligheden. Jeg har vedlagt et screen shot.

Det er over 2 dage siden!

Og i Forum “WINDOWS (tidligere udgaver)” – sidst i tråden “Kan Win 10 ikke afinstalleres og erstattes med XP?” – har jeg gjort opmærksom på, at der er noget galt med et link. Jeg har også der vedlagt et screen shot.

Hvorfor reagerer KfA ikke på mine meldinger?

Det kan jo være farligt for de der bruger hjemmesiden. Der kan jo være andre fejl, så som at nogen har hacket siden, og der kan være installeret malware, som inficerer brugerne.

Cheers

Axel


Axel16208
Registreret bruger

    Jeg har nu checket det på nettet med Google, og den er god nok.

    Grunden til at man ikke får lov til at logge ud er, at så kan firmaet bag hjemmesiden bedre “tracke” deres kunder. Det er der flere meldinger om, hvor hjemmesiden har fjernet muligheden for at logge ud.

    F.eks så loggede jeg ind på komputer.dk, forlod computer.dk og skiftede til berlingske.dk. Så vendte jeg tilbage til computer.dk – og vupti! Så var jeg stadig logget på.

    Jeg mener dette er ulovligt!

    På mandag kontakter jeg Datatilsynet og melder KfA for ulovligt at snage i kundernes privatliv!

    Cheers

    Axel

    PS. Nu kan jeg bedre forstå at der ikke er blevet reageret på min kommentar i DIN PC.

     

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Hej Axel

      Beklager det forsinkede svar. Vi har haft travlt med at omlægge til hjemmearbejde jfr. Statsministerens tale, og har ikke haft tid til at følge ordentligt op. Det vil vi kompensere for i weekenden.

      At man ikke logger ud ved at lukke et websted og derefter åbne det igen, er helt normalt. Det er en konsekvens af, hvordan webservere virker – vores server får simpelthen ikke besked om, at en fane lukkes.

      Den manglende mulighed for at logge ud vil jeg melde til vores webafdeling, det bør naturligvis være muligt.

      Nu er det heldigvis sådan, at vi ikke henter andet end almindelig besøgsstatistik fra vores sider (hvilke sider er mest populære, og den slags). Log ind funktionen findes blot for at sikre, at det kun er vores abonnenter, der har mulighed for at spørge i Forum og hente programmer fra Fordelszonen.

      Selv hvis andre fik adgang til din computer mens den er logget ind på komputer.dk, ville de blot kunne skrive i Forum, hente programmer, vejledninger etc., men ikke hente andre personlige data end der står i din brugerprofil. Og du bliver automatisk logget ud efter et stykke tids fravær (muligvis 20 minutter – jeg husker ikke det præcise tal).

      Så der er intet foruroligende ved det manglende log ud. God weekend!

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.