PSI og Google-nettet

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Hej KFA!
Jeg har lige installeret PSI fra jeres diskette nr. 1-2013. Efter installationen vistes der 2 programmer, som skulle opdateres. Det ene var et HP (printer) program, som jeg ikke opdaterede, da jeg ikke var sikker på, hvad jeg skulle klikke på.
Det andet program, der skulle opdateres, var msxml.msi. Jeg var usikker på, om jeg skal klikke på Kør eller Gem. Hvad skal jeg klikke på, når jeg opdaterer, er det på KØR eller GEM?
Et andet spørgsmål: Jeg har både Internet Explorer (IE) og  Google Chrome (GC) installeret. Bruger IE som standard, da jeg synes, deres forside er mere “fyldig” og brugervenlig, i forhold til GC, der er temmelig bar.
Er det sådan, at hvis man vil bruge GC som standard, vil det så blive mere brugervenligt, og måske med en bedre forside?
Skal man oprette et Log-in ID for at bruge GC som standard?
Windows 7. 

Her er nogle forskellige spørgsmål, lad os tage det i bidder:

1) Den nemmeste måde at opdatere MSXML er at hente denne opdateringspakke direkte fra Microsoft:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=19662

2) Angående HP programmet vil jeg foreslå at besøge HP’s hjemmeside (www.hp.dk) for at finde nyeste version der. De har god service med at levere downloads, der passer præcist til din printer.

3) Google Chrome er præcist bygget til at være mere ‘bar’, så der er maksimal plads til hjemmesiderne og browseren står mindst muligt i vejen. Det bliver ikke anderledes af at sætte den som standardbrowser. Hvis du er tilfreds med Internet Explorer, bliver du bare ved med at bruge den.

4) Det er ikke nødvendigt at være logget ind hos Google (typisk med en GMail konto) for at bruge Chrome som standardbrowser. Det giver dog nogle fordele at være logget ind, specielt hvis du har mere end en computer.


sessan2
Abonnent

    Mange tak for svar, men blev alligevel lidt i tvivl, da jeg klikkede på linket til opdatering af MSXML.
    Skal jeg opdatere alle de “File Name”, der står på listen?
    Der står 5 downloads, men jeg downloadede kun den øverste: msxml.msi.

    Selv tak – og jeg beklager, at jeg ikke havde tilføjet dette:

    Det er nok at hente og installere den første fil, msxlm.msi

    Godt Komputer-nytår!


    sessan2
    Abonnent

      Jeg har lige en enkelt bemærkning – altså ikke et spørgsmål – til mit indlæg:
      Da jeg opdaterede MSXML ved brug af jeres link, var programmet stadig anført i PSI til opdatering efterfølgende. Først da jeg klikkede på “Opdater” af MSXML i PSI-programmet, og gennemførte proceduren igen, forsvandt meddelelsen i PSI om, at MSXML skulle opdateres.
      Jeg troede, at der blev koordineret mellem programmerne indbyrdes således, at MSXML ikke længere stod til opdatering i PSI efter opdatering via linket, derfor nytter det ligesom ikke, at man opdaterer direkte fra MS’ hjemmeside, men kun opdaterer via PSI. 

      Tak for bemærkningen – genstartede du computeren efter den første opdatering af MSXML?


      sessan2
      Abonnent

        Åh åh, jeg kan faktisk ikke huske, om jeg genstartede lige efter opdateringen, men jeg tror det faktisk ikke, da jeg var så nysgerrig efter at se, om PSI havde opdateret programmet. Det er jo så nok det, der er årsagen! TAK!

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.