Ransim Ransomware-test.

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 1 måned siden.
Oprettet af
thule-7aa35072dc
Registreret bruger

Hej. Jeg har forsøgt at køre dette program; men det ser ud til at være umuligt. Kan godt få det til at starte når sikkerhedsprogrammerne (Kaspersky) og (Heimdal) er sat op til at lade det køre; men efter et kort øjeblik stoppes det først og fremmest af sidstnævnte når der pludselig dukker en masse advarsler op. Kunne måske lukke sikkerhedsprogrammerne under testen – men det giver jo ingen mening. Så Jeg finder dette program lidt nytteløst.

Med venlig hilsen

Thule Thulesen

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Thule

    Meningen med testen er netop at konstatere, at dine sikkerhedsprogrammer reagerer på Ransim. Det er lidt som at simulere et virusangreb med et svækket virus – som vi hører lidt om i disse Corona-tider-

    Advarslerne viser, at din computer og særligt dine sikkerhedsprogrammer har bestået testen. Du behøver sådan set ikke foretage dig mere, Ransim har gjort hvad det skal.


    user-583808
    Registreret bruger

      Jeg bøvlede med det samme – det tog lidt tid at acceptere, at en kikset installation sådan set var en succes 🙂 Lige i dag kører jeg endda ‘kun’ med Windows Defender, som jeg netop havde læst pæne ord om og lige ville give et forsøg. Den belaster ikke systemet ret meget, samt er særdeles diskret (ingen hidsige reklameanfald). Er det ikke bare skønt, når gratis = godt?


      bigfool835438
      Registreret bruger

        Jeg har også bakset en del tid med Ransim og Avast: Ransim installeret og de to exe-filer oprettet i Avast som undtagelser, men gang på gang, når Ransim startes op, siger Avast, at netop de to filer er lagt i karantæne og så kommer jeg ikke videre.

        Synes måske derfor at testprogrammet ikke er så relevant …?

        HenrikClausen
        HenrikClausen
        Komputer for alle

          Tjaeh, det er jo netop meningen at antivirus skal reagere på det..

          Men det lyder som om undtagelsen ikke er kommet helt på plads?

          Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.