RegCurePro

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 1 måned siden.
Oprettet af
Bent M
Medlem

I jeres magasin 4/2013 skrives om Fixer på side 19.

Microsoft henviser til RegCurePro / Pareto Logic, hvis karakteristika synes de samme som Fixer. De kalder sig Microsoft Partner, men virker lidt mistænkelige. Kender I dem?? Eller er de mystiske?

Der findes masser af mere eller mindre brugbare oprydningsprogrammer, og mange af dem tager desværre fusen på mindre vidende brugere.

Jeg har gravet lidt i Pareto Logic. Der er pæne billeder og historie, der beskriver firmaet, men ingen links tilbage til Microsoft for at bekræfte deres partner status, ligesom det er resultatløst at søge efter dem hos Microsoft.

Så er der denne “anmeldelse” (læs: “reklame”) af deres produkt:

http://regcureproreviews.blogspot.dk/

Igen helt uden relevante links til at tilbagevise den mistanke om fup, overskriften indleder med. På en blog med kun en enkelt artikel, denne.

De har så et certifikat fra West Coast Labs, der har testet et af deres andre programmer:

http://www.paretologic.com/downloads/avplus_checkmark_certificates.pdf

West Coast Labs har dog ikke skrevet Pareto Logic på deres referenceliste, og det forstår man godt – andre omtaler af deres antivirus program kan med rimelighed forkortes til “skrammel”. 

I bedste fald er deres programmer ringe. Brug noget andet, fx CCleaner.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.