Samlet sikkerhed

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Bjarnebr
Medlem

Hvilke gratis programmer skal man vælge for at være lige så godt beskyttet mod virus, spyvare og firevall mm som man er med betalingsprogrammerne?

Det er ikke helt simpelt at besvare dette enkle spørgsmål…:

Først og fremmest skal du have et godt antivirus program. Avast!, der ligger i CD’ens sikkerhedscenter, klarer denne opgave glimrende – helt på linje med den betalte udgave af dette eller andre gode antivirus programmer.

Dertil skal du have noget til at klare reklameprogrammer. Til det formål har du Malwarebytes’ Anti-Malware, der findes både i en gratis og en betalt udgave. Forskellen mellem de to er, at den betalte udgave beskytter dig løbende, mens den gratis version skal aktiveres manuelt for at finde og fjerne de skadelige programmer. Her kommer det an på dine vaner (primært på internettet), om den automatiske sikkerhed er nødvendig og gør en forskel.

Endelig er der firewall, der i dag er den mindst vigtige komponent. Her er Comodo Firewall, der også ligger på vores CD, uovertruffen. 

God fornøjelse!

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.