sikkerhedspakke

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Anders Daugaard Anders Daugaard 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
smiley-74
Abonnent

Norton 360 premier edition har den smarte funktion der hedder norton identity safe. Den husker alle ens password så man er fri for at huske dem selv, og man er fri for at taste dem ind, det gør norton også. Man skal så kun huske eet password, og det er det som åbner identity safe. Rigtig smart.

Er det en funktion som Bullguard har i en af deres varianter, eller en af de andre som i har testet i blad nr.5.

 

Norton har igen fået en over snuden i Tænk. Tænk skriver, at hvis der skulle slippe virus forbi Norton, så står alle portene åbne, så der kan sendes information ud, fordi de ikke er beskyttet til udgående trafik. Er det noget man selv kan rette til i nortons indstillinger, og hvordan gør man så det.

Anders Daugaard
Anders Daugaard
Supporter

    Bullguard Internet Security har ikke en indbygget funktion, der kan passe på ens adgangskoder, men det er muligt at opgradere og få den nødvendige beskyttelse. De øvrige programmer, som er med i testen i Komputer for alle nr. 5, har bedre funktioner til at beskytte adgangskoder på forskellig vis. Jeg vil anbefale, at du downloader prøveudgaver, så du gratis selv kan se, hvordan funktionerne virker.

     


    smiley-74
    Abonnent

      Ved du hvilken opgradering der er tale om til Bullguard. Jeg går og tænker på at skifte til Bullguard, så det ville være god info at få.

       

      Med hensyn til Nortons huller til udgående trafik. Er det noget du kan fortælle hvordan man ændre i indstillingerne.

       

      Michael.

      Lad mig lige sætte spørgsmålet om Norton i perspektiv:

      At lade de udadgående porte stå åbne er ikke nær så risikabelt som det måske lyder – alene af den enkle grund at det er ganske banalt for et eventuelt virus at bruge port 80 (der normalt bruges af browsere) eller andre porte til deres trafik. Derfor giver det ikke den store sikkerhedsgevinst at lukke for udadgående trafik som standard, og den marginale gevinst er på bekostning af andre programmer, der helt legitimt vil bruge de lukkede porte.

      Jeg vil kun anbefale at bruge lukkede porte som standard hvis du udsætter din computer for betydeligt mere risiko end normalt.

      Anders Daugaard
      Anders Daugaard
      Supporter

        [quote=smiley]

        Ved du hvilken opgradering der er tale om til Bullguard. Jeg går og tænker på at skifte til Bullguard, så det ville være god info at få.

        [/quote]

        Bullguard Premium Protection har det hele – alle Bullguards sikkerhedsfunktioner. Du kan hente en gratis 30 dages prøveudgave på Bullguards hjemmeside. Vælger du i stedet Bullguard Internet Security, er det nemt at opgradere de funktioner, der ikke er tilgængelige i denne udgave. Internet Security kan også downloades i en gratis prøveudgave.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.