sikkerhedspakker

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
bdr-5c399b90a8
Registreret bruger

I blad nr. 16/2011 er Symantec Norton testvinder, er det et bedre køb end Norton 360?

Hvordan falder en sammenligning mellem testvinderen og ZoneAlarm.

Jeg vil gerne have sikkehedsprogrammet på dansk derfor et evt. skift

bdr

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Norton 360 og Symantec Norton Internet Security kommer begge fra samme producent og rummer samme “motor” – derfor er begge gode programmer, hvor 360 blot har lidt ekstra funktioner.

    Man kan ikke sammenligne disse programmer, der yder komplet beskyttelse af pc’en, med ZoneAlarm, som blot er en firewall – og altså ikke rummer hverken antivirus, spamfilter, antispyware, internet beskyttelse osv.

    Du kan dog kombinere ZoneAlarm med andre sikkerhedsprogrammer som fx antivirus. Et godt sted at starte er i Sikkerhedscentret på vores cd.


    bdr-5c399b90a8
    Registreret bruger

      Beklager H R du kender åbenbart slet ZoneAlarm som jeg har et fuldt abonnement på og har haft i flere år, og som af en meget kyndig dataekspert blev karakteriseret “at jeg skyder gråspurve med kanoner” Det eneste problem med det er sproget og var grunden til ? var om Norton var fuldt så godt

      med venlig hilsen bdr

      Henning Rasmussen
      Henning Rasmussen
      Komputer for alle

        Jeg kender skam udmærket ZoneAlarm, som jeg har anvendt i ti år – dog kun indtil jeg anskaffede en ny pc med Windows 7. Din IT-ven har nemlig ret. For det første er den indbyggede firewall i Windows i dag ganske effektiv – og samtidig har du yderligere en firewall indbygget i din router, hvis du har et trådløst netværk i hjemmet. I langt de fleste tilfælde er det rigeligt med beskyttelse.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.