slette fupbrowser

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Mogens R. 9 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
zita2
Registreret bruger

Jeg har prøvet at slette   Astromeda – funmoods og Inbox.com. det er nogle søgesider jeg fik med på en download ( jeg hentede Publisher 2013 ). Jeg har prøvet antivirus, anti malware, online scanner ESET og PANDA gendannelse og intet hjælper.Ingen af programmerne finder dem. De 3 sider kommer op samtidig foran google.Ved tandhjulet vises Bring-Google og Jahoo. Johoo kan jeg ikke aktiverer til sletning, så jeg tror de sidder på der.  Hvad gør jeg nu

Erik Ryberg

 


Mogens R.
Medlem

    Har du forsøgt dig med ADWCleaner  http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard Eller med Malwarebytes Anti-Malware   https://www.malwarebytes.org/mwb-download/ Hent FREE VERSION   og lav en komplet scanning af begge software.

    Når Malwarebytes kommer op med smækfyldt med PUP. filer, så markér dem alle, sætter du dem i karantæne. Kig under HISTORY/HISTORIE, og slet dem allesammen, og genstart din PC. Scan gerne for en god orden skyld din PC igen.

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Hvilken browser bruger du?

      Inden du går videre, kan det være en god ide at dobbelttjekke, at alle suspekte programmer er afinstalleret via Kontrolpanel -> Fjern et program.

      Sortér eventuelt listen efter kolonnen Installeret den for et bedre overblik.

      Med hensyn til Windows-opgradering, lyder intet af det, du nævner, som sæligt alvorlige problemer, og du kan med al sandsynlighed uden videre installere Windows 7.

      Det kan ofte være en fordel at installere Windows 7 fra bunden frem for at opgradere.


      Mogens R.
      Medlem

        Du kan i første omgang se i tandhjulet (til højre foroven af Internet Explorer). Administrerer tilføjelsesprogrammer, og se under søgemaskiner, hvad der gemmer sig derinde. Slet dem, du ikke genkender, og brug eventuelt den søgemaskine, du er vant til at bruge, som Standard.

        Kig inde i kontrolpanelet – Funktioner og programmer, og sortér i datoorden, og se, om der er programmer du har installeret fornylig, og slet det. Ellers så kan det godt være, at du stadigvæk har den virus/malware.

        Hvilket program ville du hente – måske har vi kilden, hvor programmet er lavet, så du får en maskine, uden virus eller lign. infektioner.

        Den slags tilføjelsesprogrammer bliver enten udpakket før dit rigtige programmer bliver installeret, som du har hentet.

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.