søgemaskiner

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
NinaLangelund
Medlem

Ser ud som om der er andre, der bestemmer hvilken søgemaskine jeg skal bruge. Får konstant Delta Search eller MySpace Incredimail selv om jeg hele tiden sætter maskinen op til at bruge Google. Hvordan slipper jeg af med det uvæsen?

Du har sikkert fået en uønsket udvidelse i din browser, sikkert i forbindelse med et reklameprogram. 

Start med at scanne computeren med Malwarebytes’ Anti-Malware, som finder og fjerner de mere kriminelle varianter.

Se i Windows’ Fjern programmer funktion om der er uønskede værktøjslinjer eller andre mærkelige programmer installeret – og fjern dem.

Derefter er det på tide at gennemgå browsernes tilføjelser / udvidelser og deaktivere alle, der har med Delta Search, MySpace eller IncrediMail at gøre. Jeg hjælper gerne med det konkrete – hvilken browser bruger du?

Jeg bruger google crome.

Har været inde under programmer for at afinstallere både Delta Search og et andet mærkeligt program, som hedder DealPly … men jeg får svaret, at jeg ikke har tilstrækkelig adgang til at fjerne det og skal kontakte admnistrator …. men det er jo for pokker også mig ??? Har for øvrigt samme problem med noget, der hedder Optimizer Pro

Der findes et hav af måder at snyde med den slags. Normalt vil du være Administrator på din egen computer, men der findes også måder at snyde det system, så det bliver besværligt at fjerne programmerne.

Kan jeg få dig til at tage et skærmskud af den meddelelse, du får?

Efter jeg har kørt den Malwarebyte Anti-Malware du anbefalede, er mine mærkelige programmer som ikke ville slettes væk og de dukkker ikke mere op, når jeg forsøger at åbne min browser. Tænker det bare var en alle tiders mulighed, du fandt frem der – det løste også det med, at jeg ikke kunne få rettighed til at slette programmerne. Derfor ingen skærmprint retur 😉  Tusind tak for hjælpen 😉 

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.