Software Inmformer

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
kurtwahl344846
Registreret bruger

I Komputer for alle nr. 4, som netop er kommet, har I programmer om “Gør din pc helt sikker”.

Jeg var glad da jeg så programmet Software Informer, da jeg har ledt efter gratis programmer til opdatering af drivere. 

Men, men – når jeg vil installere får jeg en meddelelse fra programmet på modsatte side 50 i artiklen – Security Essential – som meddeler at programmet ikke er tilladeligt at installere, og vil rense pc’en.

Det undrer mig, at I har to programmer med, som ikke arbejder sammen.

Venlig hilsen

Kurt Wahl

Ja, det er uheldigt – det kan ikke diskuteres.

Der ligger en lang historie bag, men det vigtigste er enkelt:

Software Informer indeholder OpenCandy, der fejlagtigt bliver betragtet som en trussel af Microsoft Security Essentials. OpenCandy er et reklamesystem, der viser forskellige reklamer under installation af programmer, der i øvrigt er gratis, men i modsætning til Ask Toolbar, Babylon og lignende bliver det ikke installeret permanent i computeren, og det står en frit for at afslå de tilbud, der kommer under installlationen. Vi finder fremgangsmåden etisk forsvarlig.

Problemet har været behandlet af OpenCandy og Microsoft, og de officielle svar er, at problemerne er løst. Det er åbenbart ikke tilfældet. Det kan skyldes at Software Informer stadig bruger en ældre version af OpenCandy, det vil vi undersøge nærmere.

Vi beklager problemerne, men du kan uden risiko tillade installationen af Software Informer. Afslår du tilbuddene under installationen, vil der ikke blivee installeret andet end Software Informer i din computer.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.