Spam!

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
evaand
Medlem

Efter diverse tilmeldte julekonkurrencer på nettet, vælter det ind med spam. Spam som ser ganske almindelige ud i skrift, et almindeligt navn, og en almindelig overskrift, og så i mailen noget med et lån og gratis rejser.

Det ser jo ganske tilforladeligt ud, og derfor smutter de jo også nemt igennem vores eller ganske udemærkede spamfilter hos TDC.

Det er ret så irriterende, så har I et godt råd om hvad vi kan gøre for at få stoppet dette?

Vh Eva   

tips
tips
Registreret bruger

                  Måske at du skal have en ny e-mail adresse.

    Og så huske ikke at oplyse din e-mail adresse på en skummel hjemmeside en anden gang.

     

     


    evaand
    Medlem

      Hej igen!

      Til andres orientering så har jeg downloadet programmet “Spamfighter” som Komputer for Alle har anbefalet, og det fungerer optimalt.

      OG jeg har IKKE oplyst min e-mail adresse på en skummel hjemmeside

      I den forbindelse så kunne jeg godt tænke mig at vide hvem Tips er?

      Jeg mener helt klart at det svar der blev givet her var ret uprofessionelt, og ligger langt fra hvad Komputer for Alle ville have svaret.

      Var jeg ikke selv så meget inde i diverse programmer m.m. så havde jeg måske slettet min mail adresse øjeblikkelig, men nu trak jeg da heldigvis lige vejret inden, men det havde andre måske ikke gjort.

       

       

       

      Problemet er, sat lidt på spidsen, at disse konkurrencer får dig til at acceptere betingelser, hvor der står at de må bruge din email adresse til “udvalgte nyhedsbreve sendt fra deres partnere” eller noget i den stil – med andre ord giver du lov til at enhver, der har betalt dem for at udlevere din email, har ret til at sende dig spam.

      Spam af denne type kan du dog som regel slippe for ved at følge deres afmeldingsprocedure – som regel et ganske lille link nederst i hver mail.

      At skifte e-mail adresse burde ikke være nødvendigt. Det var måske praktisk for 10 år siden, da vi ikke havde gode værktøjer som SPAMfighter, men næppe i dag, hvor e-mail adressen er udleveret til mange, mange mennesker.


      evaand
      Medlem

        Tak for svar.

        Efter at jeg har Downloaded “Spamfighter” er der ikke kommet flere spam ind, så problemet er sikkert løst nu.

        Godt Nytår til alle, og Komputer for Alle 🙂 

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.