SPAM eller hvad?

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
sessan2
Abonnent

Den seneste tid er min mail-adresse blevet overøst med meddelelser om, at jeg er blevet udtrukket som vinder af flotte gevinster. Jeg har dog valgt ikke at trykke på KLIK HER, som de beder om, for at få oplysninger om, hvortil de skal sende gevinsten.
Det er afsendere som: gratisbrevet.org, tilbudstid.dk, Burn Media i Esbjerg, adfair.dk og iContact.
Jeg har forsøgt at sende en mail til dem på de opgivne adresser, men det kunne ikke lade sig gøre.
Kender I til disse ting?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Det ser jo unægteligt ud til at du er ved at blive spammet af flere underlødige firmaer der forsøger at lokke penge ud af dig og fornuftigt nok har er du ikke faldet for frsitelsen til at opgive fortrlige oplysninger – nu skriver du íkke hvilket mailprogram du bruger, men det er næsten altid muligt at markere de enkelte afsendere som spammere og derved få puttet mailene i den dertil indrettede mappe. Alternativt kan du oprette en regel (Outlook) på disse mails der sender dem direkte i ’slettet post’ og så behøver du ikke forholde dig til dem mere.

    Oplys lige om dit mailprogram hvis du vil have specificeret hjælp…


    sessan2
    Abonnent

      Hej Jan!
      Jeg kører med Windows Live e-mail program. Jeg har forøvrigt også fået en af disse mails igen, fra [email protected], som jeg også har slettet (jeg havde “vundet” et 40″ fladskærms TV til kr. 8.500,00.

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.