SWR_Wizard.exe

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
user-594547
Abonnent

Jeg har en HP PC Med Microsoft Windows XP Media Center Edition version 2002 Servicepack 3.

Den er fulgt op med opdateringen, men har den senere tid haft problemer, bl.a. den fryser skærmen. Kommer med fejlmeddelelser som EhExtHost. exe – Common Language Runtime debugging Services. Application has generated an exception that could not be handled.  Proces id=0xc50 (3152), thread id=0x7c0 (1984).  Ligeledes at Cordbg.exe mangler.

tilbage til overskriften: Der var kommet et ikon på skrivebordet med underskriften SWR_Wizard.exe. jeg kan ikke finde den ved at søge efter den. jeg har kørt Microsoft Securyty Essential, Malwarebytes’ Anti malware, C Cleaner, Windows defender??????

kan der kun sendes en fil med?

Hvad gør jeg?

mv Hans Erik

 

SWR_Wizard er en SoftWare Recovery Wizard fra HP, og hører til på din computer.

Tilsvarende er EhExtHost et Microsoft-program, der er en del af Media Center. Det bør bestemt ikke bryde sammen – faktisk er formålet med dette program at beskytte mediecenteret mod programmer, der bryder sammen, så noget er helt galt her. Den efterfølgende besked om Cordbg.exe er en afledt fejl, ikke et selvstændigt problem.

Men det er ikke nemt at sige præcist, hvad er er galt her. Det kunne være et problem med hardware, f.eks. overophedning eller defekt ram, der får programmerne til at bryde sammen. Det er ikke mindst tilfældet, hvis det sker for flere forskellige programmer.

Hvis du har en CD/DVD eller en anden metode til gendannelse af systemet, vil jeg foreslå at bruge den. Installér så et passende antivirusprogram – fx Microsoft Security Essentials – og hent derefter de mange Windows-opdateringer igen.

Er enheden stadig ustabil, ligger problemet i hardware.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.