system tools

Ikke løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  bhc0069 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
ama2ren
Medlem

Vores ene pc er blev et inficeret med system tools, der fuldstændig blokerer for dene ene brugerflade, som er standardbruger.

Som adminstrator har jeg udført en skanning med stofa safesurf men ikke fundet noget. Alligevel står den og kører på standardbrugersiden

hvordan kan jeg få den fjernet ?????


bhc0069
Registreret bruger

    Hej!

    Kan du starte pc op i fejlsikret tilstand? hvis ja, prøve om du kan afinstallere programmet på normal vis. Du kan også i fejlsikret tilstand skanne med en eller flere onlineskanner. F.eks. panda activescan og housecall. Endelig prøv at installere Malwarebytes anti-malware fra Komupers CD og tag en fuld skanning.


    ama2ren
    Medlem

      Selv om jeg starter op i fejlsikret tilstand og kører skanninger, kan de åbenbart ikke finde den, jeg får at vide, at pc.en er “clean”- men det er den ikke, idet den ene brugerflade ikke kan bruges.

      Så – nye forslag modtages gerne.

      Mvh

       


      bhc0069
      Registreret bruger

        hm, nogle gang bruger jeg at sætte pc tilbage i tiden, altså systemgendannelse. Hvis det lykkes, fjerner jeg gendannelsespunkterne bagefter for at slette infektionen, som er gemt i gendannelsespunktet. og slår den til igen.


        bhc0069
        Registreret bruger

          Hej igen. Prøv at google “system tools 2011” og vælg sider på dansk i første omgang. Der står en del om hvordan du kan fjerne “snavset”. jeg synes dette link var god: http://www.eksperten.dk/spm/929197

          Men hvis du er kommet af med snavset, og der er forsvundet nogle vigtige filer, som forhindre brugerfladen i at virke ……. skal vi vist have eksperne fra Komputer på banen.


          ama2ren
          Medlem

            bhc – tak for svarene – men jeg håber faktisk at experterne fra komputer vil kigge på det, for jeg har virkelig været inde på alt – både engelsk og danske tekster om emnet, men tør ikke binde an med det selv. Der er ingen entydige retningslinier men 100 forslag

            Men igen – tak for din hjælp


            ama2ren
            Medlem

              jeg har indleveret pc-en til en forretning, hvor de har fjenet programmet og renset den. Jeg synes ikke, jeg kunne finde ud af det selv. Men savner svar fra komputerexperterne , som jeg nok synes burde have været på banen her.

              Mvh

              ama2ren


              bhc0069
              Registreret bruger

                hm, det kan være de ikke havde noget svar til dig. Min historie med virussen er at jeg kan godt lide at lade en jomfru XP pc gå på nettet (en XP version 2002 uden nogen som helst opdatering), alene med det formål at få den inficeret (ja, vi har jo forskellige hobbies!!). Men sjovt nok ramte min kone samme dag ind i virussen via google, heldigvis afviste hendes antivirus den. Jeg skyndte mig at gå på hjemmesiden og fik dermed installeret virussen (eller hvad nu det helt præcist var). Derefter brugte flere timer/skanninger på at få den fjernet virussen, hvilket lykkes.

                Jeg håber bare ikke at mine svar til dig, afholdte Komputer fra at besvare dine spørgsmål, Jeg har nemlig via den “gamle” måde altid fået svar på mine spørgsmål.

                Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.