undgå sikkerhedskode ved tænding for computeren

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
jenspeter6
Abonnent

Hvordan undgår jeg at skulle logge ind med brugernavn og sikkerhedskode hver eneste gang jeg bare har sat pc’en til slumring.

 

Windows 8, Medion Akoya E6234

 

MVH

 

Tak for svaret-rigtigt dejligt at slippe for sikkerhedskode ved vækning af computeren fra slumring men kan det ikke også lade sig gøre helt at fravælge den. Det har det da kunnet ved tidligere versioner af windows. Jeg har f.eks det problem at indlæsning af websider bliver meget langsom efter at computeren har været sat til slumring og jeg må derfor som oftest genstarte den og slumringsfunktionen bliver på den måde nærmest ubrugelig og jeg kunne lige så godt have slukket helt.

 

MVH

 

Det kan slås fra i Kontrolpanel / Strømstyring. Umiddelbart kan det forekomme lidt overraskende, men det skyldes at slumring hører under strømstyring.

Jeg vedlægger skærmskud af, hvordan man gør:

1) Under Strømstyring vælger du Kræv en adgangskode, når computeren vågner.

2) For at få lov at rette indstillingerne, skal du først klikke på Rediger indstillinger, der ikke er tilgængelige i øjeblikket. Det er af sikkerhedsgrunde.

3) Nu kan du markere Kræv ikke en adgangskode. Klik til sidst på Gem ændringer.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.