Uønsket program

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Leif Jonasson Leif Jonasson 13 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
carsten s.
Medlem

Jeg har på min komputer fået et uønsket program. Det hedder “Registry Mechanic” og er fra “P C Tools”.Programmet finder et hav af fejl og trusler på komputeren og jeg bør derfor straks tilmelde/købe mig adgang til deres service så komputeren bliver god igen. Da jeg betragter det som noget jeg ikke vil røre ved har jeg bare lukket side ned når den var færdig med at skanne komputeren. Jeg ved ikke om det er en virus, men mit antivirus program Norton har ikke opdaget nogen trussel.

Hvordan slipper jeg af med dette program og hvor farligt er det?

Håber at I kan hjælpe mig – på forhånd tak.

Carsten

Leif Jonasson
Leif Jonasson
Supporter

    Hej Carsten,

    Registry Mechanic er ikke registreret nogen steder som ondsindet program. Men skaberne af det er meget aggressive med deres forsøg på at sælge os noget. Med andre ord, der sker ikke noget ved at bruge det, hvis man bare undlader at gøre brug af deres “tilbud”.

    Du kan nemt komme af med programmet igen ved at gå ind i Kontrolpanel > Tilføj/fjern programmer, hvor du så finder det på listen og klikker fjern. 

    vh

    Leif Jonasson

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.