update-program jeg tvivler på

Løst
Dette emne indeholder 8 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
lambrecht
Abonnent

har seneste måned haft lille boks t.h. over proceslinien der dukker op mht opdatering af et af mine egne gode og selv-installerede programmer.

i begyndelsen tænkte jeg ikke over det, men klikkede. hvorefter jeg fik en masse muligheder for at få en masse bras med i tilgift.

i dag var den der igen. kan ikke finde ud af, hvad den hedder – men i windows jobliste kan jeg blot se (øverste linie) – at programmet “new Software updates found” og et lille karakteristisk grønt logo. se vedhæftede

kan nogen fortælle mig, hvad programmet hedder? så jeg kan få det afinstalleret

tak

Det er ikke meget at gå efter – kan jeg få dig til at tage et skærmskud af situationen, hvor den prøver at lokke med en masse skrammel?

“New software updates found” er ikke programmets navn, blot den titel, den give sit vindue. Men klikker du på fanebladet Processer, kan du finde det i en noget længere liste over kørende programmer, hvor du kan se programmets filnavn, samt en lille beskrivelse, der muligvis bringer os på sporet.


lambrecht
Abonnent

    hermed

    det er lidt meget, når man ikke kan uploade et word-dokument.

    update er den lille boks, der kommer up nede til højre

    win….. er hvad der står i Joblisten (jeg kan ikke se under processer, hvilket den tilhører)

    1-5 er hvad der sker undervejs – og som du kan se, skal man passe på ikke at sig ja til “quick” – for så kommer det hele

    og den sidste optimizer pro (her afbrød jeg sceancen) har jeg fået fjernet med Revo

    men den lille update er jeg træt af!

    Det var interessant!

    Det er det fremragende og helt legitime Malwarebytes Anti-Malware, der er pakket ind i et nyt installationsprogram, der prøver at prakke dig noget ragelse på – shareware, som de håber bliver betalt og registreret.

    Du må have fået et lusket installationsprogram til Anti-Malware.

    Jeg anbefaler at du afinstallerer Anti-Malware, og derefter geninstallerer det med den version, der kan hentes via deres hjemmeside (og derefter CNet):

    http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/


    lambrecht
    Abonnent

      forstår jeg ikke

      har Malwarebytes ….. – men den har jeg installeret 24.4.12 – og jeg har kun haft problemer i et par uger

      den har heller ikke den karakteristiske grønne ikon/logo som denne har!


      lambrecht
      Abonnent

        fandt lige “file type assistent” som er installeret i dag. (jeg har ikke bevidst installeret noget i dag – så det må være, da jeg skulle prøve ovennævnte til dig)

        og den har i hvert fald noget med det at gøre. jeg fik flere advarsler om, at det ikke var godt at afinstallere, men gjorde det alligevel. så åbnedes en hjemmeside – og først stod der “trusted software” i url’n som der gør i billede 1 herover. Så ændredes det til file.org som vedhæftede, der ser meget tilforladelig ud.

        men det tror jeg ikke, den er

        Det kan nu udmærket stamme fra installationen 24/4, for det er opdateringen, der udløser de irriterende tilbud. Hvis du dengang har fået fat i en version med et uoriginalt installationsprogram, har det stille og roligt afventet anledningen til at genere dig, nemlig at Anti-Malware kom i en ny version.

        installationsprogrammet er sikkert med OpenCandy, der giver den slags tilbud. Det er ikke ulovligt, men kvaliteten af de tilbudte programmer er tvivlsom, og “anbefalingen” er ikke just oprigtig – det gælder bare om at få del i pengene, hvis nogen registrerer de tilbudte shareware programmer.

        Jeg holder fast i min anbefaling af at afinstallere Anti-Malware, plus alle andre nyligt installerede programmer, der ikke er ubetinget pålidelige. Derefter kan du lægge Anti-Malware ind igen – med det rigtige installationsprogram.


        lambrecht
        Abonnent

          OK – det virkede fint – men nu er prøveperioden for Anti-Malware udløbet, så nu skal jeg købe een

          Var det ikke een, der fulgte med bladet sidste år- eller?

          Godt at problemet er løst.

          Med hensyn til prøveperioden (det må vi lægge i FAQ):

          Du kan blot vælge at skifte til den gratis udgave af Malwarebytes. Så kører programmet videre uden at genere dig yderligere. 

          Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.