virus eller hvad

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 1 måned siden.
Oprettet af
keldmariane
Medlem

Jeg installerede programmet snadboy’s revelation fra jeres cd. Da min komputer gjorde indsigelse mod at udføre opgaven overså jeg advarslerne, da jeg troede det var ligegyldigt når programmet kom fra jer. Efter mogen tid med en næsten død maskine fik jeg systemgendannet skannet med alt hvad jeg havde og det ser ud til at virke. Vil i venligst lægge programmet på cd’en uden snavset,  HackTool.Snadboy da det virkede efter hensigten indtil !! 
Er der en god måde til at sikre alt skidtet er væk på.
mvh.
Keld

 

 

Snadboy’s Relevation er kategoriseret som hackerværktøj af enkelte antivirus producenter. Ikke fordi det gør andet, end det ser ud til – faktisk fordi det gør præcist, hvad det er skrevet til, det afslører adgangskoder. Så vidt jeg ved, har det ikke nogen anden funktion, og opfører sig ikke som virus eller spionprogram, ligesom fx Microsoft Security Essentials frikender det.

Anderkendte download hjemmesider som Softpedia har også filen liggende, med en erklæring om at den er 100 % fri for virus o.lign.:

http://www.softpedia.com/progDownload/SnadBoy-s-Revelation-Download-94868.html

Umiddelbart vil jeg tro, at sammenbruddet på din computer har en anden årsag.

Scan computeren igennem med et godt antivirus program, f.eks. Microsoft Security Essentials eller AVG Antivirus, så er du sikker på, at der ikke er skadelige programmer i det. Supplér eventuelt med Malwarebytes’ Anti-Malware, der tager sig af falske sikkerhedsprogrammer og lignende.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.