Virus eller !

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  bhc0069 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
awest
Abonnent

Jeg har desværre fået en virus i form af “tilbud på” “XP scurity 20011”  og har kørt Microsoft security.Ess. samt Ad-Aware og begge har fjernet noget,men jeg havde stadig virus. Installerede XP igen men har stadig problemer.F.eks. Hvis jeg prøver st starte Microsoft secrurity Ess. bliver der spurgt om hvilket program jeg vil åbne mssecrs.exe med ? eller systemgendannelse bliver der spurgt om hvilket program jeg vil åbne rstrui.exe med ? og mange flere problemer . Hvad er der sket og kan nogen hjælpe mig som ikke er nogen nørd ud i pc:)


bhc0069
Registreret bruger

    Hej Malewarebyte – antimaleware plejer at være god til at fjerne uønskede programme, jeg vil nok starte pc i fejlsikret stand (hold F8 ned under opstart) og skanne med programmet. Derefter vil jeg bruge en eller flere af onlineskannerne, se evt. http://www.spywarefri.dk hjemmeside, de har samlet nogle. (jeg bruger Pandas activescan en del) den ultimative aktion er at formatere computeren, men det er en tidskrævende aktion.

    XP Security 2011 er et velkendt falsk sikkerhedsprogram, der bruger mafialignende metoder til at true penge ud af godtroende computerbrugere.

    Jeg tilslutter mig anbefalingen af Anti-Malware til at fjerne det:

    http://www.malwarebytes.org


    awest
    Abonnent

      Hej igen. Tak for hjælpen , men der gik helt kuk i det, jeg kunne hverken komme på nettet eller få mine taster til at virke så jeg tilsidst måtte slette alt og geninstallere alt igen, men nu er den til gengæld ren. venligst aw

      PS. Gamle artikler i bladet hjalp mig meget,Hurra fir det 🙂

       

      Fuld reinstallation af Windows er til tider den bedste løsning. Man slipper også af med en masse andet overflødigt skidt i samme omgang 🙂

      Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.