VIRUS?! Win32/fastSaveApp

Løst
Dette emne indeholder 7 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
7799olsen
Abonnent

Kan nogen hjælpe mig af med  årsagen til, at jeg igen og igen får en denne meddelelse fra MS Sequrity Essentials: ”Advare:Win32/FastSaveApp” 

Problemet er opstået efter, at jeg er begyndt at bruge IE for at bruge den til alle Java krævende programmer. Måske er det tilfældigt?

Har forsøgt med flere forskellige virus scannere/fjerner, men uden held. Har på nettet set, at den ikke er ukendt, og jeg har prøvet diverse forslag til at løse problemet, men uden held – tvært imod, for efter at have fulgt en anbefaling om at fjerne Adobe, kommer der nu en meddelelse om, at ”Commer 1 har fundet en fejl og afsluttes”.

Det er et besværligt bæst, du har fået der. Lad os se på detaljerne:

Start med at se efter “Save By Click” i Windows’ liste over installerede programmer, og fjern det, hvis det optræder der.

Dernæst skal du se efter Save by Click / FastSaveApp i Tilføjelsesprogrammer i Internet Explorer, samt Udvidelser i andre browsere, du bruger. De skal deaktiveres der.

Kør så en scanning med Malwarebytes Anti-Malware (den ligger på vores CD).

Hvis det ikke slår krybet ihjel, klarer Windows Defender Offline sagen. Det er noget mere omstændeligt – computeren skal genstartes fra en CD eller en USB-nøgle – men det er yderst effektivt:

http://windows.microsoft.com/en-US/windows/what-is-windows-defender-offline

Lad gerne høre, hvordan det forløber.


7799olsen
Abonnent

    Tak for svaret Henrik. Det ligner flere timers arbejde, må nok vente til efter weekenden.

    Breder den sig til datadrev på PC og externe drev USB penne osv?

    Er det tilrådeligt at bruge den ificerede PC intil da? Den er pt. frakoblet netværket. 

    tips
    tips
    Registreret bruger

      Jeg har fundet undervisnings video med Windows Defender offline på youtube, og ja udmærket visning af hvordan at det virker.

                  Klik på link til Youtube

                …………..Windows Defender Offline – YouTube………….

                  Og denne video viser en computer med virus.

                ………….Windows Defender Offline – YouTube – Tips……

      Windows Defender offliner er ret enkel i brug………………………………….

                 Klik på link og hent Windows Defender Offline

                ………….Hvad er Windows Defender Offline?……………

      Nej, det spreder sig ikke til andre computere, for infektionen er formodentlig kommet enten fra en ondsindet hjemmeside eller fra et program, du er blevet lokket til at hente. Problemet vil ikke sprede sig fra computer til computer i dit eget netværk – i modsætning til de virustyper, vi så for år tilbage.

      Af metoderne ovenfor er det kun Windows Defender, der rigtigt tager tid – først for at hente mere end 200 MB til computeren, så at lægge det på CD/USB-nøgle og til sidst selve scanningen, der kan tage en time eller to.


      7799olsen
      Abonnent

        Takket være både Henrik og Tips2 mener jeg at være godt orienteret om ondskaben på min computer. Jeg har været turen igennem så langt som til at opatarte PC´n med Windows Defnder Offline installeret på USB stik.  Her konmmer så bare meddelelsen: No Bootable Device found” . Har også fosøgt med “forhindring af datakørsel” slået fra. Jeg har ikke selv en ikke inficeret pc med cd brænder, men får mulighed for at låne en i morgen, og så vil jeg prøve, om det kan køre – og tiden går.

        Scanningen med  Malwarebytes Anti-Malwar  fandt en del – og fjerne selv en inficeret fil, flere er sat i  karantæne. De der lå på D drevet (= mit data drev) har jeg fjernet, men dem der ser ud som om de ligger i reg.database er fortsat i karatæne, tør jeg fjerne dem?

        Er glad for at høre, at den ikke breder sig til resten af næveærket, men hvad med datafilerne?

         

        Du skal formodentlig rette en indstilling i computerens BIOS for at få den til at starte fra en USB-nøgle – men at brænde en CD er et godt alternativ.

        Punkterne i Registreringsdatabasen kan du roligt bede om at få slettet helt. 

        tips
        tips
        Registreret bruger

          Hvis at det ikke fungerer med Windows Defender offline, vil jeg anbefale som næste skridt at du prøver med AVG rednings CD.

                  Klik på link til AVG rednings CD.

          …………..Sådan sikrer du din pc mod virus | Komputer for alle…………..

          Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.