Virusprogram til mobil

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 6 måneder, 3 uger siden.
Oprettet af
user-289297
Abonnent

Hej. Hvilket antivirusprogram er bedst til min mobil Samsung Galaxy A5. Jeg har det gratis  V3 Mobile Security, har tidligere haft Panda.

Jeg har det gratis Avast på min Lenovo PC. Er det OK. Det bliver ved med at poppe op med meddelelser, at jeg ikke er nok dækket ind, hvad angår hacking af bankkoder, personlige koder m.m., og om jeg vil købe det årlige abonnement. Behøver jeg Det?

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Efter at have afvist den slags som unødvendigt igennem flere år har jeg set truslerne vokse. Så nu bruger jeg selv Avast på min mobiltelefon, og er godt tilfreds med det. Det har dæmpet de mange meddelelser på det seneste – og de meddelelser er bare reklamer for obskure ekstrafunktioner, det ikke er værd at betale for. Faktisk er den vigtigste grund til at betale ikke ekstrafunktioner, det er at slippe for de evindelige påmindelser. AV-Test sætter Avast i top blandt de bedste:

  https://www.av-test.org/en/antivirus/mobile-devices/

  Så brug Avast, det er rigtig godt.


  user-289297
  Abonnent

   Tusind tak for hurtigt svar. Dvs. at jeg kan bruge Avast på både PC og mobil?

   Vh.  Ilj

   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle
    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

     Og så fik jeg egentlig ikke svaret på dit spørgsmål om meddelelser fra Avast på PC. Det er tilbud om beskyttelse af mere obskure og hypotetiske problemer, der sjældent er vigtige for almindelige brugere. Hvis du arbejder med særlig fortroligt materiale eller gør risikable ting på internettet, er de ekstra tilbud interessante. Men for os andre, der bare ikke vil overfaldes af virus mm., er den gratis beskyttelse fuldt ud dækkende.

     Du skal være abonnent for at skrive et indlæg