virusprogrammer

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af tips tips 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
edith
Medlem

jeg har install, Norton 360 på min PC, men det er ret dyrt at købe nyt hvert år,

vil du mene at microsoft security essentiel er ligeså godt til at fange uønskede ting på PC èn. Der var en ekspedient i BILKA, der sagde, at det ikke var et rigtigt virus program,at Norton var mest sikkert. Hvad skal jeg tro på?

med venlig hilsen

tips
tips
Registreret bruger

    Og ja en rigtig god løsning er at du selv sørger for at udvide din horisont, så at du ved besked med hvad som er godt eller skidt.

     

    Prøv og kikke på hjemmesiden hos AV-test og kik på gratis og købesystemer omkring hvor godt at de fungerer, og hvor effektive at de forskellige modeller er.

     

                          Klik på link til AV-test Germany

               AV-TEST – The Independent IT-Security Institute: Mar/Apr 2012 

     

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej Edith,

      I det omtalte eksempel virker det som om Bilka-ekspedienten har tænkt lidt for meget på at sælge i stedet for at servicere dig. Du kan sagtens benytte Microsofts gratis anti-virusprogram Security Essentials på din pc og Komputer for alle har også gennem lang tid anbefalet programmet til beskyttelse af en privat pc. Du kan derfor finde programmet i sikkerhedscentret på enhver cd af nyere dato.

      Det er korrekt at Norton har en mere omfattende sikkerhedsprogramportefølje, men du er rigeligt sikret med de gratis alternativer fra Microsoft. Her skal du også medregne at Windows har integreret både firewall og programmet Windows Defender installeret som udgangspunkt.

      tips
      tips
      Registreret bruger

        Hvis at du ønsker at fjerne norton antivirus, kan du med fordel anvende 

        IObit Uninstaler til og fjerne norton, og IObit er også super til og fjerne værktøjslinjer i IE8 + IE9 og IObit kan indstilles til dansk language.

         

        Link til IObit   ..IObit..       gratis og godt værktøj ( program )

         

        Efterfølgende åbner du for opdateringer i Windows og klikker på søg og derefter markerer du microsoft antivirus med en flueben og klikker på instal, og så bliver microsoft antivirus installeret som en opdatering helt gratis for dig.

                                                                              ..Forum..

                             PS.

        Husk at aktiverer Windows fierwall inden at du fjerner norton, eller at rykke stikket ud til internettet så længe at du fjerner norton, så at du ikke får problemer med en pivåben computer uden fierwall

        Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.