windows defender

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 10 år, 12 måneder siden.
Oprettet af
johnsk
Registreret bruger

I den sidste tid kommer der en advarsel, hver gang jeg starter komputeren at “windows defender er slået fra” .  Så vidt jeg har forstået er dette program forældet og skal ikke bruges. Hvordan undgår jeg advarslen. Jeg bruger windows vista.

Tao
Tao
Supporter

    Hej johnsk,

    Du bebhøver ikke at bruge Windows Defender på Windows Vista, da programmets funktionalitet her kan erstattes af lignende programmer. Du kan undgå meddelelsen ved først at slå programmet til og derefter fra, jf. følgende vejledning fra Microsoft: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-vista/turn-windows-defender-on-or-off

    Til Windows 8-brugere: Windows Defender er ikke forældet, men fungerer som antivirusprogram (hvad der på andre Windows-maskiner hedder Microsoft Security Essentials, hedder på Windows 8 netop Windows Defener). Håber ikke der er for megen navneforvirring!


    jensjohanse
    Abonnent

      I fortsættelse af superbruger svar.

      Jeg har netop købt en win8 og vanen tro ville jeg installere Microsoft Security Essentials – og opdager, som nævnt, er blevet erstattet af Windows Defender.

      Mit spørgsmål er: Sikre Windows Defender alt sikkerhed, således at de forskellige virusprogrammer – for eksempel AVG eller F- Secure er fuldstændig overflødig på en WIN8-Pro pc’er?

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej Jens Johansen,

        Det er rigtigt forstået, at Windows Defender fuldstændigt sørger for sikkerheden på Windows 8-platformen. Derfor behøver du ikke investere i et abonnement på AVG, F-Secure, Norton osv.

        Der findes dog forskellige spyware-programmer, som du kan installere – men dette er ikke en nødvendighed. Du kan sagtens føle dig i sikkerhed rent teknologisk.


        jensjohanse
        Abonnent

          Hvor er “Bedste svar”?

          Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.