Windows defender

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
als-a07cc0dbd4
Registreret bruger

Jeg har opdaget at Windows Defender er slået fra, jeg kører Windows 7 Ultimate DK 64 bit. Når jeg klikker på det i Kontrol Panel så skriver det at det er slået fra, og jeg kan så klikke på et link og vente et stykke tid. Så skriver det programmets Tjenneste er stoppet (Fejlkode: 0x800601ba) jeg kan ikke få det slået til lige meget hvad jeg prøver. Jeg mener at k-Komputer har skrevet engang at det er et godt og vigtigt program, så jeg vil gerne vide hvad jeg kan gøre for at få det slået til igen.

Jeg trode måske det var de 64 bit. der drillede, men det er ikke tilfældet, da min søn også kører Windows 7 ultimate men kun 32 bit. og har samme problem.

Jeg er da lidt ked af at der slet ikke er nogen af de 45 der har læst dette har et svar, eller et eller andet jeg kan prøve for at få Windows Defender til at køre igen.

Jeg kunne nu godt tænke mig at spørge andre i dette Forum om Windows Defender virker ved andre der kører Windows 7 Ultimate DK, bare for at se om det kun er vores  lokale problem her i huset men 4 pc’er der alle kører Windows 7 men ikke alle kører Ultimate. Eller skal jeg i virkeligheden være ligeglad med Windows Defender i Windows 7.

Det virkelig vigtige program er faktisk Microsoft Security Essentials (der ligger på vores CD), ikke Defender. Du skal ubetinget have et godt antivirusprogram på computeren, f.eks. Security Essentials (eller AVG, Kaspersky, Bullguard m.fl.). Defender forsvarer computeren mod spionprogrammer, ikke mod virus.

For at reparere Windows Defender vil jeg foreslå at installere nyeste version:

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=435bfce7-da2b-4a6a-afa4-f7f14e605a0d

64-bit udgaven ligger her:
http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=61F0C114-6FFE-4FAD-8CA5-74F236E9283B

Alternativt kan I fjerne programmet og bruge det fremragende (og gratis) Anti-Malware, der også ligger på vores CD.

Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.