Windows update

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 1 måned siden.
Oprettet af
knud petersen
Abonnent

Jeg sidder her med en af mine venners computer. Hun er nyligt pensioneret og har arvet en computer fra en uddannelsesinstitution. Problemet er, at en systemadministrator har låst/blokeret indstillinger til Windows update. Se vedhæftning. Hvordan ændrer jeg på dette? Eller er er hun nødt til at finde systemadministratoren, der kan låse op?

Styresystemet er Windows 7

Venlig hilsen

KP

 

Problemet er, at computeren stadig opfatter sig som værende tilmeldt domænet, og løsningen er at få den fjernet fra det domæne, den ikke længere er i kontakt til. Normalt skulle det gøres mens computeren stadig var på domænet, men det er jo ikke en mulighed mere.

I stedet kan du gå ind i computerens systemindstillinger og flytte den fra at være tilmeldt et domæne til at være i din hjemlige arbejdsgruppe. Jeg vedlægger tre skærmskud, der illustrerer processen.


knud petersen
Abonnent

    Det løste desværre ikke problemet. Windows update er stadig låst af systemadministratoren. Knappen til at ændre indstillinger til Windows update er ikke aktiv, så jeg kan ikke gøre noget. Windows update henter dog opdateringer. Den forsøger også at hente en opdatering til Micrsoft Forefront, som er afinstalleret. Det er irriternde, at der så kommer en fejlmelding, men det må vi måske leve med?

    Forummet 'SIKKERHED' er lukket for nye emner og svar.