Avast programmer på Samsung Smartphone J5

Ikke løst
Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  lisbethfunch 7 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
lisbethfunch
Abonnent

Jeg har installeret Avast Mobile Security, Avast Battery Saver og Avast Cleanup på min Samsung J5 smartphone, men jeg mangler noget viden om, hvordan jeg bruger de 3 programmer?

Når jeg åbner Avast Battery Saver, bliver jeg spurgt, om jeg vil stoppe f.eks 18 apps, – men kan jeg sige ja til det?? Og hvad sker der hvis jeg stopper dem? Jeg har prøvet at sige ja, og så kommer der en besked om, at jeg skal godkende, at Apps’ene bliver lukket, – og det har jeg ikke turdet gøre! 
Jeg vil også gerne gøre brug af Avast Anti-Theft, hvor man kan få hjælp til at finde sin telefon, men når jeg skal skrive landekode til mit telefonnummer, så vil den ikke godkende Danmarks +45 eller 45; – hvad kan jeg gøre, for at skrive rigtigt??

På min Smartphone er der en Smartmanager, hvor jeg engang imellem bruger : ryd alt.  Smart manager har også noget som hedder : Enhedssikkerhed – som jeg dog ikke har turdet bruge, da jeg ikke ved, hvad den gør??

På min Samsung Tablet er der på Avast Security sat flueben i Hidden Cache; – kan jeg også sætte flueben i Vissible Cache og Thumbnails uden, at det giver problemer??

Jeg håber, at I kan hjælpe mig med nogen information og gode råd, for jeg er ikke særlig teknisk, desværre!
På forhånd tak for hjælpen!!
Mange venlige hilsener fra
Lisbeth Funch Nielsen.

Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.