Download af billeder og film fra Iphone til computer

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
user-562018
Registreret bruger

Producent/mærke: Iphone 8 og 11
Modelnummer:
Styresystem:
Evt. versionsnummer på styresystemet:
Dit spørgsmål: Vi tager mange billeder, som vi udover icloud gerne vil downloade til en windoes pc. Problemet er bare, at det er meget svært via kabel da PC ofte mister connection til Iphone især ved film. Findes der en bedre metode?


finnh
Abonnent

    Jeg er bestemt ikke Apple-haj, men jeg synes tit, jeg har haft held med forenkling af din opgave ved at installere i-cloud på PC’en og lade den synkroniserer automatisk.

    Men men: Det lyder underligt at kabelforbindelsen er ustabil. Så derfor denne tilføjelse: jeg har lige i dag hjulpet en god bekendt med en android telefon, som ikke ville lade op. Det viste sig at kablet var defekt (måske snavs i stikket eller lignende). Med et andet kabel gik det meget bedre.

    Det kunne dog være spændende at høre, om der er andre erfaringer.

    Mange hilsner Finn

    HenrikClausen
    HenrikClausen
    Komputer for alle

      Jeg har også brugt kabelforbindelser en del, og har haft problemer. Så en dag satte jeg mig ned med alle mine kabler, prøvede dem igennem, og kasserede alle, der ikke gav en stabil dataforbindelse. Nogle var endda rene ladekabler helt uden dataforbindelse. Et par kabler var blevet bøjet eller mast – de røg også ud. Derefter har jeg ikke haft problemer med mine kabelforbindelser.

      Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.