Driver til Samsung g4

Løst
Dette emne indeholder 13 svar, har 5 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
frank larsen-51a91d4e4b588552
Abonnent

Jeg forsøger på at installere en driver til samsung galaxy 4 på min win7 pc. men får hele tiden vist et billede med atden installerer driveren men dette ender altid op med at installationen mislykkedes. Jeg har installeret Kies 3. på pc’en

Når jeg sidder usb stikket i telefonen starter pc’en med at køre nævnte procedure men slutter med den nedslående besked at det ikke lykkedes.

Jeg kan iøvrigt ikke i “denne computer” se at telefonen er tilsluttet, den burde vel vise sig som et ekstra drev.

Jeg håber der er en som har en løsning på dette problem, jeg har prøvet at Google det men får kun fat i nogle sider på engelsk og de kan næsten alle melde at der er et hav af problemer med nogle drivere som de gerne vil løse for et eller andet beløb.:)

Først skal du se efter telefonen i Enhedshåndtering, jfr. første skærmskud. Den kan være markeret med et gult udråbstegn som tegn på at noget er galt. Et højreklik på den giver mulighed for at opdatere Windows’ driver til den.

Er det ikke nok, skal du vælge Fjern, så Windows kan fjerne de gamle drivere helt. Genstart Windows. Når du nu tilslutter telefonen, vil Windows installere friske driverer helt fra bunden. Jeg vedlægger et skærmskud.

Du skal også sikre dig at telefonen er sat til at forbinde sig som MTP enhed. Jeg vedlægger to skærmskud, der viser hvordan man indstiller det.

Hej Henrik

Tak for dit udmærkede svar som desværre ikke hjalp på mit problem. I enhedshåndtering kan jeg se telefonen, dog med det gule udråbstegn og jeg har nu forsøgt at afinstallere driveren og i det hele taget fulgt din beskrivelse nøje for en geninstallation, men resultatet er fuldstændig som før, altså ingen meddelelse om at driveren er blevet installeret med succes, kun at den mislykkede installationen. Og heller ikke i stifinderen optræder den som et drev. Er der andre muligheder for løsning af dette problem hører jeg gerne om dem.

hilsen Frank

Hm. Mon du har en Windows 7 i N-udgaven? Hvis det er tilfældet, har du brug for denne Media-funktionspakkke:

http://www.microsoft.com/da-dk/download/details.aspx?id=16546

Tak for det hurtige svar, men det hjalp heller ikke idet jeg ikke har den nævnte udgave af win men jeg forsøgte alligevel at installere det men fik næsten som ventet oplysning om at denne fil ikke kunne benyttes på min computer.


nis1216852
Abonnent

    Prøv at læse denne side

    http://www.alt-til-windows.dk/?Tips/…ilWindows/1149

    Desværre Nis

    Heller ikke dette hjalp til afhjælpning af problemet, jeg er ved at tro at den eneste mulighed jeg har tilbage er at formaterer og derefter reinstallere alt på computeren, men min dovenskab forhindrer mig i at gøre dette da det jo kan tage en f…… tid, så skulle der være andre råd derude vil jag gerne prøve dem.


    perhansen626985
    Abonnent

      Hej Frank

      Prøv at se denne link om den skulle gøre det.

      http://m.youtube.com/watch?v=WYuVG8kFMZ4

      vh

      PH

      Kør også denne Windows-reparation fra et Kommandoprompt med Administrator rettigheder:

      sfc /scannow

      Det finder og fjerner mange obskure fejl dybt i Windows.

      Svaret fra PH kan jeg desværre ikke bruge, jeg forsøgte men har måske gjort noget galt i udførelsen af det idet mit engelske ikke er for godt, for ikke at sige meget fraværende.

      Og svaret fra Henrik kan jeg ikke køre via denne kommandoprompt da denne fil/program ikke findes på min PC og ved søgning i google kan jeg kun finde link til hvordan man kører filen men ikke hvor og hvordan jeg eventuelt får den sat ind i mit system.

      Men jeg siger endnu engang mange tak for jeres interesse i mit lille problem.


      aage
      Registreret bruger

        Hej Frank. Jeg har nogenlunde de samme problemer, min mobil virkede godt med min pc indtil jeg installerede Gear uret på telefonen. Jeg har kontaktet Samsung som kun kunne sige jeg skulle afinstallere gearet igen og måske også føre telefonen tilbage til fabriksstandarden. Jeg gjorde begge dele og når jeg geninstallere driveren fra Kies 3 kommer denne besked (enhedsdriverprogrammet blev ikke installeret). Jeg har endnu ikke nogen løsning på hverken dit eller mit problem.

        Hej Aage

        Det er jo på en eller anden måde måske lidt rart at høre at man ikke er den eneste med problemet!!. Jeg har endvidere også forsøgt at formatere og reinstallere min PC samt sat tlf. tilbage til fabriksstandarden og er så stadig ved udgangspunktet. 

        Men vi er altså nu 2 stk der gerne vil have en løsningsmodel.:)


        aage
        Registreret bruger

          Hej Frank

          Jeg prøvede i dag at gå ind i menuen fjern et program på min pc, der fjernede jeg driverpakken til Samsung, derefter gik jeg ind i Kies 3 og geninstallerede driverne, det virkede da jeg tilsluttede min telefon. Det kan være det også virker for dig og dine problemer. Held og lykke

          Hej Aage

          Jeg prøvede idag at fjerne driverpakken og startede derefter Kies3 som så spurgte om jeg ville installere den nyeste opdatering til Kies, det gjorde jeg så og da programmet således havde fjernet den gamle version og installeret den nye version, forbandt jeg telefonen med PC’en og så fungerede alt som jeg har haft problemer med. Så om det er det ene eller det andet der hjalp ved jeg af gode grunde ikke, men en stor tak til jer som har givet input til løsning af problemet.

          Hilsen Frank:)

           

          Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.