Fjerne apps på Tablet

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
olkgvdnetdk
Abonnent

Jeg er blevet den lykkelige ejer af en Lenovo Yoga Tablet.

Jeg er ved at udforske muligheder og begrænsninger og har i den anledning 3 spørgsmål.

Da jeg ville hente “E-reolen” for at kunne låne E-bøger på biblioteket blev jeg viderestillet fra Aalborg til Århus bibliotek for derfra at hente Appen. Det kunne dog først ske efter jeg havde oprettet en konto ved Google. Da jeg så var færdig med at installere var der kommet 2 sider i tilslutning til startsiden med ca. 35 ikoner for apps.

1:  Nu vil jeg gerne have slettet alle de overflødige, men det lykkedes kun for nogle få.

I indstillinger under apps ligger der ca. halvdelen, men hvad med resten?

2:  I bundlinien (dokken) på startsiden vil jeg gerne have udskiftet den brovser der ligger meden anden jeg bedre kan bruge. Hvordan gør jeg det.

 

3:  Hvordan kan man ordne ikonerne i den rækkefølge der passer bedst til brugen. Evt. med nogle undermapper til de lidt brugte. Helst så der kun er en startside med det hele.

 

 

Med venlig hilsen

Ole

 

 

1) Det er helt normalt at du skal registrere din Android-enhed hos Google, og lidt usædvanligt at du ikke har gjort det tidligere. Hvilke apps er det præcist, du har problemer med at afinstallere – har du set efter Mine apps i Google Play, den app der bruges til at installere og fjerne apps?

2) Det finder du under Indstillinger, Min enhed, Låseskærm, Genveje – derinde kan du kassere de forud valgte ikoner. Når du har gjort det, viser der sig et grønt +, hvor du kan tilføje dem, du hellere vil have. Jeg vedlægger fire skærmskud, der viser processen på Android version 4.3.

3) Afhængigt af den præcise Android-version kan du oprette en mappe enten ved at trække et ikon hen på et andet eller ved at holde fingeren nede på et tomt sted på skærmen, indtil der viser sig en lille menu. Her vælger du Mappe for at oprette en mappe til ikoner. Derefter kan du flytte rundt på ikonerne med fingeren, og smide de mindre brugte i en mappe. Det sidste skærmskud i stakken er et eksempel på hvordan det ser ud på en Samsung telefon.


olkgvdnetdk
Abonnent

    Det er Android 4.2.2 jeg har og menuerne ser ikke ud som du viser, men det lykkedes mig at finde ud af det ud fra samme fremgangsmåde. Der er bare nogle ikoner der ikke. Vil lade sig fjerne, men dem har jeg lagt i en mappe så de ikke fylder så meget.

    Tak for hjælpen

    Mvh

    Ole

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.