flash player til android

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
gert skov730041
Registreret bruger

Jeg ærgerlig mig over, at det ikke er muligt at læse avisen fordi Adobes flashplayer kun kan bruges op til android 4, 0. Er der en anden mulighed for at læse avisen?

 

Det drejer sig om Vejle Amts Folkeblad, jeg kan sagtens se forsiden og overskrifterne, men når jeg vil løkke ind, får jeg at vide det kan jeg ikke fordi jeg mangler ovennævnte flashplayer, som jo så ikke kan installeres når man har en android  version over 4,0

Mvh.

Gert Skov

Hvilken avis, præcist?

Flash er generelt under afvikling, det afløses af det betydeligt bedre design i HTML5. Der findes metoder til at lægge Flash-afspillere ind i nyere Android-enheder, men de indebærer at omgå Google Play, lægge programmer ind på usikre måder, samt at afspilleren ikke opdateres automatisk.

Jeg anbefaler at afvikle brugen af Flash – men igen, hvilken avis?


gert skov730041
Registreret bruger

    Det drejer sig om Vejle Amts Folkeblad, jeg kan sagtens se forsiden og overskrifterne, men når jeg vil lokke ind, får jeg at vide det kan jeg ikke fordi jeg mangler ovennævnte flashplayer, som jo så ikke kan installeres når man har en android version over 4,0

    Mvh.

    Gert Skov

    På den led. Og når det kræver login, kan jeg ikke se nærmere på det.

    Jeg foreslår at kontakte avisens redaktion og gøre opmærksom på problemet, og ikke mindst at Flash er på vej til at udgå. De har brug for at få en anden løsning på benene inden alt for længe.

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.