Gl. Apple-Id på Iphone 4

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 1 måned siden.
Oprettet af
EgonJJ
Medlem

Jeg har en Iphone 4, har skiftet Apple-Id for ca 6 mdr. siden. Engang imellem dukker mit gamle Apple-Id op og forlanger Passwoord og der er ingen mulighed for at ændre dialogboksen til mit nye Apple-Id.

Nu har den låst sig fast så der hele tiden dukker en dialogboks op, hvor der står “Log ind på iCloud” og vil have en adgangskode til den gl. Apple-Id, uden mulighed for at ændre Apple-Id. Man kan annulere den, men den dukker igen efter få sek. Den er opdateret til iOS 7,1 og skærmen er låst for andet, indtil jeg trykker på annuleret, så den er ikke meget anvendelig i øjeblikket. Dog virker telefonen og sms, men det er svært at få tastet noget ind!

Mvh Egon 🙂

Jeg foreslår at logge ind på iCloud med dit gamle Apple ID, og så slette kontoen. Der er en vejledning til iCloud her, der viser hvordan:

http://support.apple.com/kb/PH2613

Her er en vejledning i at vælge, hvilket Apple ID, du logger ind med:

http://support.apple.com/kb/HT1311


EgonJJ
Medlem

    Hej Henrik og tak for svaret!

    Problemet har løst sig selv, dialogboksen forsvandt igen efter 5 dage. Jeg ved ikke om der er kommet en opdatering uden jeg har bemærket det.

    Jeg har gemt dit svar, hvis det skulle ske igen og markeret som bedste svar.:)

    Mvh

    Egon

    Forummet 'SMARTPHONES OG TABLETS' er lukket for nye emner og svar.